Tillfälligt

​Gokväll på er...


Sitter i köket med mitt glas citronvatten och svarar på mail. Det är en hel del att beta av. En hel del jobb förfrågningar och i mitt fall gäller det att tänka och prioritera rätt. Jag tror om man tar på sig för mycket så blir det inte 110% vilket jag alltid strävar efter. Kul och spännande år med andra ord. Här har vi en tillfällig avlastning tills vi kommit fram till vad som blir här. Platsbyggt eller snyggt skåp. Röstar ändå platsbyggt med en stenskiva som vanligt. 


Hur snygg är min lampa?? Foten från Artndeco och den fina skärmen från Biskopsgården och spisen ja den är 100år och fungerar. Som jag älskar det. Nästa fredag ska jag till Formex. Bokat träff med några leverantörer. Ser framemot det. 

Blir så jäkla trött på vissa människor. PÅ allvar hur svårt ska det vara att sköta ett företag korrekt?? Jävligt svårt för vissa är det tydligt. Väntar fortfarande på lampor jag har beställt till min kund och betalat i förskott till företaget då de behövde ha kapitalet för att kunna lägga ordern?? Vi pratar om nästan 60.000kr så inga små pengar. Det är ursäkter och bortförklaringar i allt de säger och gör. Nu sitter leverantören på våra lampor och väntar en inbetalning som denna människa först sade att de kunde fakturera min kund??? Alltså fattar ni?? De har fått betalt använt upp pengarna på något annat och sedan säger till leverantören att fakturera min kund? Det finns mer, men nu är det så att jag ännu snart 3månader senare väntar på min leverans och haft för att vara jag OTROLIGT bra tålamod, lyssnat på snyfthistorier och lögner. Vilken jäkla lärdom.. Lita inte på fasader och vackra bilder det kan gömma sig mycket lurt där bakom. Återstår att se vad de väljer att göra👊🏼Jag återkommer om status!! 


Nej, fy så fort de kommer upp i mitt huvud så mår jag illa av hur de har behandlat mig och så många fler! 

Nu ska jag koka te, ta ett varmt skönt bad och mysa ner mig hos min F❤️

kramar och en trevlig kväll 

Love by Jana

Gillar

Kommentarer

Honskriver
Honskriver,
Jösses vilken mysig hörna! den gamla spisen med flaskor och kakel 😃 nouw.com/honskriver
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Nya inlägg