TESTAR NY HUDVÅRD

Jag har nu använt samma hudvård ett tag och kände att det behövde bytas. Även huden blir van om du använder samma för länge. Jag vill se och uppleva skillnad. Vilken tur när jag ändå kände mig redo för förändring dyker detta samarbete upp med Esse Skincare & Mildh Beauty Press. Jag vill testa produkter ett tag innan jag lämnar en utvärdering på riktigt då det tar tid för huden att verkligen känna. Om jag inte mins fel från tiden jag jobbade med make up tar det 28 ddg för en ny cell att komma upp till ytan. Nu har det endast gått en vecka men jag tänker berätta vad jag känner farm tills nu.
Jag älskar utseendet på produkten, för mig är allt viktigt. Hur snygga är inte förpackningarna?? Super snygga och lyxiga enligt mig. Sedan att de inte är någon stark doft är också avgörande då jag är lätt irriterad i huden på vintern. Esse's produkter är Ekologiskt certifierade och dom lägger stor vikt i att produkterna skall vara biologiskt nedbrutna. Bara det gör att jag älskar allt ännu mer.

Konsistensen är helt fantastisk, produkterna återfuktar och ger mig lyster. Jag har fått bort mina torra partier bara på en vecka och huden känns fantastiskt len och mjuk. Det är som att dyka ner i den godaste glass burken du kan tänka dig. Alltså I LOVE IT...

Jag känner mig super snygg och full av lyster. Än så länge bara plus från min sida. Skall jag säga något negativt så är det att jag inte gillar burkar. Dock är det svårt att få ner detta i pump, så helt ok med en spade och gotta ner sig här.

Ni hittar produkterna här:Hoppas ni finner nya favoriter som jag! Puss på er och en trevlig kväll❤️<
Love by Jana

Gillar

Kommentarer