Tänk på vad du behöver inte dina gäster

Hur roligt är inte bostäder?

Alltid har det legat mig varmt om hjärtat. Vackra hem. Kanske därför jag också blev inredare. Älskar att titta in hos Mäklare som jag vet säljer dom magiska bostäderna ESNY.SE

På något vis vet ej varför så gillar jag de mindre något mer än att gå in på gigantiska hus. Älskar trånga mysiga utrymmen så hur kunde vi egentligen hamna i detta stora hem? Ja,ja det är en helt annan femma. Att hitta små hem som är smart inredda är helt fantastiskt och så super inspirerande.

När vi byggde vårt andra hus så hade vi tycker jag en duktig säljare. När vi skulle välja vilket hus vi ville bygga så skulle det vara STORT tyckte vi. Han frågade vad vi kommer nyttja alla våra ytor till. Ett hem skall nyttjas fullt ut och han hade så rätt. När du köper ett hem så köper du hemmet till dig. Inte gäster och alla andra galna idéer vi får för oss.

Som tur är rev inte vi ut och började på vinden också som det var tänkt. Vi har tillräckligt stort som det är.

Här en super fin pärla i Sthlm Östermalmstorg på 63kvm välplanerat i minsta detalj. I LOVE IT!!


Att bygga kök på ett smart sätt.

Det jag talade om tidigare. Att vi skall bygga på höjden. Här är ett fantastiskt sätt att bygga och nyttja hela ytan och skaffa sig massa förvaring. T.o.m en tv möbel som snyggt smälter in i köksinredningen. Säger bara WOW!

Men har ni sett snyggare element?? Ja, dessa hade man mer än gärna låtit synas i hemmet.
Älskar också badrummet så otroligt stilrent precis som resten av dessa 63kvm är.
Ni kan läsa mer om denna pärla på. ESNY.SE
Love by Jana

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Nya inlägg