Ta inte min dyrbara tid!

Skulle ha varit i Sthlm idag men allt var inte klart så det blev inställt. Skulle på samma gång besöka Mias Home min fantastiska samarbetspartner men leveransen till mig hade inte kommit så även det ställdes in. Tänkte ta två flugor i en smäll. Viktigt med planering och inte åkande i onödan.

Jag har berättat för er tidigare att jag inte är en ”latte & bull fikare”

Jag har alldeles för tajt schema i mitt liv så prioritera rätt är av stor vikt. Ett möte för mig skall gärna vara förberett och innehålla mer än ”mys fika” om ni fattar vad jag menar?


Kan nästan bli arg om folk tar min tid i onödan. Fika, bubbel och mingel kallas inte för möte och dem tar jag gärna också men då är det annat.

Dagarna swishar förbi och jag vill verkligen åstadkomma viktiga saker under min dag.
Att gå ut och gå/springa/gymma äta/dricka min frukost. Köra mitt hjärta till skolan uppnå alla dagens mål i mitt arbete som är väldigt brett och sedan vara där när hon kommer hem.

Om jag kan jobbar jag en stund efter det om inte så gör jag det inte.
Det är just vad som är fantastiskt i mitt arbete som egen företagare , fatta egna beslut och gemensamma med min andra hälft.

Ibland tuffa, ibland krävande, svåra men för det mesta fantastiskt roliga att vara där man är efter år av slit och förberedelser.

Nu har jag ätit upp min lunch. (Gårdagens middag) för er som vill finns i tidigare inlägg. Ikväll blir det en kyckling rätt återkommer med bilder och recept när F är igång.

Bläddrat i en tidning tagit tag i sånt som legat och nu tänkte jag svara på några förfrågningar om samarbeten. Himla skoj med dessa speciellt när det är ett fantastiskt fint varumärke som hör av sig. Lyckliga mig.

Ikväll är det träning så jag laddar med min träningsverk:)

Kram och njut av solen

Love by Jana
  • Nära Kungsängen, Uppsala

Gillar

Kommentarer

Interiorby_maria
Interiorby_maria,
Underbara du ❤️ du e så jäkla grym
nouw.com/interiorby_maria
AstridGreen
AstridGreen,
Ja, man önskar man hade mer tid ibland... 😉
nouw.com/astridgreen