Skapa stilen badrum 1

InlĂ€gg i samarbete med Sanova🌟

Hej mina vÀnner. Hoppas ni har njutit ordentligt av helgen. Det har vi. Mys besök bÄde igÄr & idag. God mat och en hel del sol. Friska & glada allt vi behöver.

Nu till nÄgot helt annat. Jag tycker det Àr roligt att forska i mina samarbeten och Àven fÄ veta lite mer om produkterna och dess bakgrund.

Sanova har i över 30 Är handplockat och samlat de finaste badrumsmÀrkena i Europa under samma tak. DÀr samsas designikoner som Gessi, Duravit, Astro Lighting och Novellini. Vilket gör det lÀtt för dig nÀr du söker en personlig badrumsmiljö utöver det vanliga. Sanovas sortiment bestÄr av produkter som förenar tidlös kvalitet med modern elegans, tillverkade av mÀnniskor med en genuin kunskap om materialen de jobbar med och en djup passion för formerna de inspireras av. De som jobbar pÄ Sanova brinner för badrum och lÄter gÀrna deras kunskap och breda sortiment möta önskemÄl för att skapa unika lösningar. Under deras eget varumÀrke Sanova samlar dem ocksÄ noggrant utvalda produkter för att skapa den kompletta badrumslösningen.

Lite om Gessi:

I över 25 Är har italienska Gessi tillverkat exklusiva blandare. Genom unik fingertoppskÀnsla för design, ett tydligt miljötÀnk och innovativ teknik Àr Gessis blandare idag vÀrldskÀnda. FrÄn solida rÄmaterial skapas blandarna genom energin frÄn solceller med ambitionen att allt spillmaterial ÄteranvÀnds.

Lite om Inciso:

En badrumsserie som du tidigare inte har skÄdat. Det italienska företaget Gessi har gjort sitt första samarbete med en amerikansk designer, David Rockwell. Resultatet Àr ett helt nytt visuellt sprÄk för badrumsinredning. Inciso har skapats med inspiration frÄn industrin, ruff metall möter modern elegans. Kollektionen Àr gjord av massiv mÀssing och finns tillgÀnglig i elva fÀrger.

Men nu till vĂ„rt ”mörka” badrum som vi dĂ„ sĂ„ fint kallar det hĂ€r hemma. Jag tĂ€nkte visa er fler Bilder. LĂ€nka till produkterna och ge andra alternativ.

Jag valde en kommod som bryter av den hĂ„rda plattan CEPPO DI GRE frĂ„n LhĂ„dös Kakel som vi för övrigt Ă€lskar. Vi valde att gĂ„ rĂ€tt ”maskulint” hĂ€r inne. Alla detaljer Ă€r svarta. DĂ€rför gillar jag kommod i trĂ€ som mjukar upp badrummet pĂ„ ett harmoniskt sĂ€tt. Ni hittar den hĂ€r och kan vĂ€lja en hel del olika alternativ. I bĂ„de fĂ€rg men ocksĂ„ storleken. DĂ„ vi har sne tak valde jag att placera spegeln i direkt anslutning till vĂ€nster om kommoden. Det funkar ocksĂ„. Blandare hittar ni hĂ€r sĂ„ otroligt snygg men samtidigt kaxig detalj.

Olika alternativ för att sno stilen

Blandare nr 1 hÀr

Kommod hÀr

Blandare nr 2 hÀr

Belysningen Àr sÄ otroligt viktig i hela hemmet och minst lika viktig i badrum. Placeringen och utseendet lika mycket.

Att riktiga belysningen mot spegel tror jag att vi alla tjejer förstÄr hur skönt det Àr nÀr man ser ordentligt vad man gör. Denna snygging i svart (finns flera varianter) kommer frÄn mÀrket Astro, jag Àr förÀlskad i deras smarta snygga belysning. Can 50 Recessed finns hÀr

Vi har Àven anvÀnt oss av infÀllda Void 55 LED, sÄ snyggt. HÀr

Pisa el handdukstorken, det Àr vÀl sjÀlvklart att den
ska matcha resterade detaljer. Jag gillar extra mycket att den inte tar plats, Àr snygg och enkel. Finns i mÄnga varianter. Och denna dusch alltsÄ kan inte se mig mÀtt pÄ den!!
Ja, men visst. Vacker skapelse!! HÀr ser vi bÄde den som sitter uppe i vÀgg, ( tak duschen samt nedan pÄ dusch sett. Samma hÀr finns det olika fÀrger att vÀlja pÄ.

Inciso Duschset med vatteninlopp

Turano Àr ett alternativ till dusch.
Emporio WC en vÀgghÀngd blev valet till hela villa. SÄ mycket enklare att stÀda och Àven sÄ snyggt om man nu kan kalla en wc stol snygg??

Tryckplatta Gessi Sigma 112 som sitter i vÀgg ovan wc sitsen blev som en snygg detalj mer Àn spolknapp! Vi gjorde Àven en snygg hylla ovan dÄ man bygger ut för en vÀgghÀngd wc sits.


Under vÄren/försommaren kommer geberit lansera fÀrgen matt svart pÄ tryckplatta.


Love by Jana
  • NĂ€ra Unnamed Road, Uppsala

Gillar