Ska bli bättre

Morgon kompisar

Det är verkligen mörkt nu när man kliver upp på morgonen men så mysigt. Måste ta in ved och börja elda snart. Inte för att det är kallt utan mest för att det är mysigt.

Jag har alltid drömt om att ha kakelugn och nu har vi tre st. Vilken lyx det är. Plus två fungerande vedspisar.

I helgen måste vi ta tag i vårt gym vi beslutade oss för att ha där kontoret var tänkt. Men vi kom fram till att jag ändå vill sitta på olika platser i hemmet samt att vi har ju kontor att åka till så helt onödigt. Maskiner börjar komma mkt som saknas och kommer tyvärr i Nov men ah så jäkla peppad på att ha ett eget gym också.

Igår när jag kom hem från ett mycket intressant möte i Sthlm så hade min F redan lagat middag. Grillad kycklingfilé med potatis klyftor. Han gör alltid olika egna såser så mkt godare än köpt. Sallad till det då jag helst äter sallad till Allt!!

Efter middagen drog han ut på bus och lek en timme med vovvarna. Maja tog en dusch jag plockade undan och gjorde bulldeg.

Måste verkligen bli bättre på detta. Alltså att baka egna bullar och bröd. För vad är godare än eget? Det doftar dessutom helt ljuvligt i hela hemmet.

När degen var klar så hjälper Maja alltid till. Det har hon gjort sen hon var liten.

Så till kvällen blev det igår bullfika. Eftersom Maja varit så sjuk köpte jag Festis till henne annars är vi extremt hårda med socker under vardagar. Ja, men onsdagar brukar vara lite festlig.

Jag tycker det är väldigt viktigt att lära sina barn detta med socker. Du är INTE dum för att tänka till och berätta hur farligt det är med för mycket socker.

Idag blir det en lugn dag hemma för mig. Vi hade städning som vanligt igår vilket är ju sådan lyx så jag behöver inte ens städa. Bara bädda och vädra liksom. Imorgon som vanligt storstäd. Kan verkligen rekommendera alla super petiga som mig själv. Välj varannan dag och istället förfela upp timmarna istället för att smacka på alla på samma dag.

Eftersom vi har två personer varje gg så går det väldigt fort. Sen är vi i våran familj duktiga på att ALLTID ha undanplockat vilket gör att det är lätt städat. Så tips. Lär familjen att plocka efter sig så har ni det lätt och smidigt vid städtillfällen.

Kram J

Love by Jana

Gillar