Så svårt 

Hej finaste


Tycker detta är så svårt. Vad ska man blogga om nu i dessa tider? Vad man gör hela dagarna?

Det är samma sak liksom. Livet ser väl så ut just nu. Jobba hemifrån. Umgås med dem närmsta. Inte hitta på något och följa allt som har med restriktioner att göra.

Saknar saknar många så mycket. Familj, vänner och friheten. Fy Fabian vad allt kommer uppskattas på en helt ny nivå.

Igår kväll körde vi pizza och vin med svägerskan och Peter. Dom enda vi ser ute med Morris. Det var så udda att ha någon hemma, så mysigt och härligt, Nej nu måste detta vara över snart. Får ont i hjärtat av att så många människor är ensamma. Om man själv är less och längtar vad gör dem då? Vill skämma bort våra när och kära, våra äldre. Kramas, oj vad jag saknar att kramas.

Försöker mysa till det, njuta så mycket vi kan. Vi vet inte när Fredrik åker så vi tar vara på all tid. Även fast det funkar så jäkla bra blir ju saknaden så enormt stor. Tur nu när vi bor i stan och jag inte behöver vara en taxi mamma längre. Kommer så klart bli så så mycket lättare och jag behöver inte stressa. Maja cyklar till skolan och är nu så himla stor och duktig våran sessa. Hon är så hjälpsam och förståndig. Fredrik är oftast borta 4v och så kommer det säkert att vara sen också. Är så jäkla stolt över honom och allt han tar vid blir till guld. Min grymma kärlek som gör allt för oss och våran framtid.

Det blir jag och Morris som ska hänga och jobba ihop.

Förr hade vi honom på dagis och han trivdes inte med det. Han var sjuk jämt, det man kom fram till är stress, han blir lätt stressad därmed fick han magsår. Nu går han på skonsam kost. Eller rättare sagt allergi kost och magen mår toppen. Han är med oss 24/7 så det blir väl ensam träning här tänker vi på nytt, inte för att han inte klarar av det utan för att vi är så nojjiga och vill ge honom de tryggaste hem man kan. Och med tanken på hur mycket han har hängt med oss så behöver han nog tränas korta stunder på nytt. Imorgon kommer våran fina Julia Morris extra matte som han avgudar. Han ska få vara med henne några dagar så jag får lugn och ro efter min OP på tisdag.

Längtar att få ett slut på detta så jag kan släppa och inte oroa mig mer. Har inte kunna springa som vanligt på flera månader ser så framemot att slippa ha ont i magen.


Jag har så många roliga ambassadörsskap under nästa år vilket är drömmen. Det är så klart drömmen för en som jobbar med sociala medier. En trygghet. Det kan svänga en hel del på inkomsten. Ena månaden kan man göra många samarbeten och nästa mindre vilket så klart påverkar intäkterna. Mina social medier har gått spikrakt upp vilket jag är så tacksam över. Så många nya fantastiska följare. Drömmen att nå 100K i år. Man vet aldrig kanske kanske om det fortsätter såhär.


Jag förstår att människor som inte jobbar med sociala medier inte förstår vikten i allt detta. Att ha så många engagerade följare gör ju så klart att jag kan lägga ännu mer tid på mina sociala medier. Ta mer betalt och utveckla allt det där jag vill tack vore mina följare.

Jag har planer på att designa egna produkter och ägna min tid till mina plattformar. Har tackat nej till allt annat smått som mer tar min tid och energi än får mig att utvecklas.

Jag vill skapa content och ta hand om de kunder jag haft i flera år. Allt nytt som kommer in har jag nu fantastiska samarbeten som utför ett kanon jobb, Mitt fokus är att hinna med min familj, min hälsa och endast det som jag anser är kul och utvecklar mig. Jag tröttnar fort på att göra samma saker, Inreda kan jag nu skall det tas till nästa nivå;) Är så taggad på 2021

Men sen är det så mycket planer med vårt hem och allt som ska fixas här. Jakten på en extra lgh vi ska ha och där jag kan skapa och jobba ännu mer med. Allt detta gör att jag blir så himla förväntansfull och glad.

Jag störde mig på hallen så nu är den ommålad. I kulören 1276 soft från Jotun. Här ska en platsbyggd garderob in också inmålad i samma kulör och en extra fin detalj till den. Snart får ni se denna snygga lösning.


Nu ska vi börja med maten och hitta en ny julfilm att mysa till.

Kram J

Love by Jana

Gillar

Kommentarer

Johannagrahn
Johannagrahn,

Så många kloka ord i ett inlägg ❤️❤️

nouw.com/johannagrahn
janaheinrici
janaheinrici ,

Men så fin du är tack ❤️

nouw.com/janaheinrici
emelivet
emelivet,

Väldigt fint inlägg, känner igen mig mycket ❤️❤️

nouw.com/emelivet
janaheinrici
janaheinrici ,

Men tack ❤️

nouw.com/janaheinrici