Så onödigt

Hej bästa läsare

Hoppas ni mår bra där ute. Ligger just nu i min lilla soffa och ska läsa min bok. F har slagit på en film och Maja sitter och spelar spel med kompisar.

Vi har suttit och gottat i oss tapas, skålat i champagne och som alltid har vi mål och drömmar vi tillsammans delar och tillsammans firar när de nås. Är så jäkla stolt över dom vi är och vart livet har tagit oss.

Läste en klok grej av: John C Maxwell

”Du kommer aldrig att lyckas förändra ditt liv så länge du inte förändra något du gör dagligen. Nyckeln i framgång ligger i den dagliga rutinen”


Så länge jag och Fredrik varit tillsammans har vi ALLTID strävat efter att ha ett spännande liv.

VI älskar att tillsammans skapa ett liv som passar oss. Ett liv som är en trygghet för oss och Majas framtiden. Ett liv som ger andra människor jobb och trygghet. Ett liv vi är tillfreds med.

Jag/vi har aldrig brytt oss om hur andra tänker och gör. Vilka val de tar, vilka jobb de väljer. Vilken bostad de bor i. Vi sköter vårt. Så mitt råd om du vill lyckas i livet. Fokusera på ditt eget välmående och din framgång. I familj, vänskap och kärleksrelationer. I jobb och det som är viktigt och får dig att må bra. Låt andra sköta sitt.

Jag är medveten om att skit kommer. Folk ska tycka och påpeka. Sånna som tycks tro de vet bättre. Herre jösses. Har man inte bättre för sig än att läxa upp varandra här på sociala medier. Jag ser ju att även mina kollegor i branschen fått dessa spydiga kommentarer om att man minsann ska följa tradition och inte slänga ut julen?

Och sen NÄR blev folk så religösa i Sverige? För jag menar julen den firar vi ju pga Jesus födsel? Jag är ju född troende. Tror fortfarande på högre makter och känner väl till varför och hur man firar jul. Men jag väljer vårt sett. Inte hur min mamma vill el ngn annan. Jag är uppväxt med att man pyntar dagen innan och plockar ner i januari. Men hallå. Jag är vuxen kvinna. Jag behöver verken texter från några influensers eller följer som väljer att skicka den vidare till mig så jag ska reflektera över om jag verkligen ska ta ner min gran. Våra barn har längtat? Vad vet ngn om mitt barn? Mår hon dåligt för hon haft sin gran i 3v tror ni? Jösses barn svälter i världen och vi ska peka finger åt hur vi väljer att pynta. Inte pynt. Plocka fram och plocka bort?

Om bara folk skötte sitt?

Nej, nu är jag klar med julen och redo för de nya jäkla året som vi alla ska må bra i 👊🏼❤️

Love by Jana

Gillar

Kommentarer

Paula
,

Bra skrivet , håller med , att haka upp sig på när man väljer att ta bort granen helt galet . , jag tänker att det finns barn som inte haft någon gran hemma pga av olika omständigheter.

Precis som du skriver barn svälter i världen och vi fokuserar på när granen och julpyntet tas bort.. vart är världen på väg .

Nu siktar vi framåt ⏩

Älskar er lgh 😍 Tack för allt du delar på Instagram 🙏

Önskar dig och din familj ett riktgt gott 2021 ❤️


Vardagsarlighet
Vardagsarlighet,

sånt fint hem du har !! Så fint skirivet också. Hoppas du har haft ett toppen år och får ett fortsatt bra år !

nouw.com/vardagsarlighet
Petra,

Det är inte utan att man blir mörkrädd över hur många som känner sig ha rätten att komma med pekpinnar kring allt möjligt...! Jag tror på karma, håll huvudet högt och dela med dig av ert liv exakt så som det är och var stolt! Good things come to good people.


Jag följer inte särskilt många bloggar men kom hit från instagram, så kul att följa dig där! 😊


www.instagram.com/boldwickdecor

www.boldwick.com
Lena
,

👏😂

Hannah,

SÅ bra skrivit!!! Satt precis och tänkte själv på det här. Fått också en massa kommentarer om det här med granen och det är såå tråkigt att människor skickar ut så mycket negativa energier när man istället kan göra gott, vara snäll och lägga sin energi på bra saker istället! Som du säger, vänner och familj! Tack för att du skriver om detta!

hannahvivere.com
Amanda
,

Så bra skrivet! Jag plockade ner tomtar och adventsljusstaken dagen efter jul. Men den vackra snöblomman från Watt & Weke är fortfarande kvar. Men känns så rent!


Måste bara fråga, hur du redigerar dina bilder? Dom är alltid så fina <3