Rensa ofta

God dag

Blev en promenad i skogen följt av ständig på tomten. Helt underbart väder hos oss idag. Våra hundar trivs verkligen i skogen speciellt när det är lite sol. Dom gillar inte regn. Hahah kräsna små päls älsklingar.

Maja var med ute sen och krattade löv, killarna sprang runt på hela tomten. Älskar att ha detta nu när dem är fortfarande små. Nu ligger dem helt avslagna. Blev hemmagjord burgare till lunch. Rensade i tvättstugan, avskyr att samla på mig massa grejer som inte används. Jag älskar ordning och reda och så lite prylar så möjligt. Endas det som vi verkligen använder. Jag brukar rensa med jämna mellanrum på så sätt samlas det aldrig för mkt.

Imorse klav jag upp och dukade för frukost. Sen väckte jag F med kaffe på sängen. Vi låg en stund i sängen, beundrade ljusinsläppet i rummet och alla vackra färger utanför🍂🧡sen kom Maja in och la sig vid oss. Så himla mysig start på morgonen. Fredrik fixade frukost och jag stannade en stund. Satt i fönstret och bara njöt. Sen tog vi oss ut tillsammans.

Igår hade vi svärföräldrar och svägerskan med sin man på besök. Majas söta kloka kusin Emma var med🧡Så otroligt tacksam över våra fina familjer. Brukar ofta tänka på det.

I fredags hade vi familje mys när jag kom hem. Vart borta och gjorde en sista film för en liten makeover ska visa er. Himla kul när man kan göra andra människor glada i deras hem.

Våra nya sängkläder är helt magiska. Jag ska verkligen försöka hålla mig till vitt och beige tycker det är fräschas i sovrum. Gör mig alltid av med allt annat. Förstår inte att jag ändå ska ha färg när jag inte trivs. Vitt härligt krispigt ni hittar dessa här

I veckan ska jag titta på nya gardiner till alla rum. Och ta tag i kontoret. Ska bli himla kul med lite inredning hemma älskar att min energi är tillbaka och jag är så jäkla peppad på Allt som kommer nu.

Hoppas ni njuter av söndag.

Kram JLove by Jana

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså guu vad mysigt det lät 😍nouw.com/matildaberlin
Jozzie
Jozzie,
Rensa är ju underbart! ✌️nouw.com/jozzie
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229