Rabatt på heminredning

Innehåller affiliate-länkar
Jag älskar när bloggandet kommer naturligt och inte ligger över mig som stress. Känner verkligen att jag är tillbaka och orkar med ytligare en kanal efter lång välbehövlig vila.

Så jag tänkte ett inlägg med tips på inredning och så klart bra erbjudande på köpet.

Denna stol vi sett en hel del av nu. Just nu 20% rabatt! Här

Jag tycker den är riktigt snygg. Passar riktigt snyggt ihop med ljus soffa tex. Trä är så snyggt och levande i ett hem. Tidlöst och alltid gångbart.

Ett Tom Dixon bord här Eller ett billigare alt här Oavsett vilket du väljer är ett runt litet bord ett snyggt sidobord till soffan, fåtöljen eller om du bor trångt. Vill dra fram ett extra bord så har du dem här. Vi hade ett Tom Dixon i gammal lägg och jag total älskar dessa godingar.
Om man känner att ett bord från märket Gubi för 7445kr är lite väl saftigt så finns ett snyggt glasbord från ellos att klicka hem. Också väldigt snyggt. Som ni vet älskar jag att blanda design med lite mer prisvärda möbler och inredning. Förespråkar detta väldigt mycket. Att även titta in vintage samt loppis butiker.
Helt ärligt så har jag ingen annan erfarenhet av mattor än Classic Collection mattorna och dom är fantastiska i kvalitén. Jag fattar att inte alla har råd att lägga massa pengar på matta. Inget jag heller rekommenderar om du har djur som kan förstöra mattan eller småbarn. Men om du vill ha matta som håller längst tycker jag att du skall lägga lite extra på det. Annars här en snygg och prisvärd.
Soffa kan både verkligen vara något många fastnar med. Vilken färg, fabrikat prisklass mm. Vi köpte våran från Hemdesagners och byggde ihop den själva. Den är gigantisk. Många frågar om den är skön. Vi tycker det ja. Men den är lite fastare i sin passform. Vi har flera soffor i vårt hem;) Ni hittar massa bilder på min instagram. Men fortfarande vill många ha en linne soffa. Gärna skall det också vara samla armstöd. Håller med otroligt snyggt. Här två helt olika prisklasser Här 4-sits för 8799kr eller här djupare dock du kan mysa till med en hel del kuddar för 26 900kr
Hoppas ni gillar dessa inlägg. Massa Kramar J
Love by Jana

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Nya inlägg