om du fick bestämma idag

Hur motiverar du dig själv??

Hej raringar, alla drömmer vi olika som tur är. Vi kan drömma hur stort vi vill men vi måste sätta upp mål för att nå våra drömmar.

Så hur motiverar du dig själv för att lyckas nå allt det där?

Koncentrera dig på dig själv. Jobba på dig själv. Du vill må bra för att du bryr dig om dig själv. Ta hand om din hälsa. Investera tid i dig. Tro på att du kan förvandla ditt liv och uppnå alla dina drömmar och uppsatta mål. Se dig själv uppnå dom.

Du vill leva ditt liv med energi och passion. Omringa dig av människor som ger dig det också.

Håll dig borta från de som påverkar dig negativt. Du vill vara glad och du har mycket att vara tacksam för. Men om du omringas av människor med dålig energi påverkar det dig i din prestation. Du vill le. Vissa människor kommer påverka ditt liv negativt. Så bort med allt negativt och de som stoppar dig från att göra det du vill och utvecklas som människa.

Fråga dig själv, vad du vill ha ut av ditt liv? Ditt jobb, karriär & din relation. Vad vill DU?

Vad kommer göra dig glad? Inte vad gör någon annan glad.

Ställ dessa frågor till dig själv och var noga.

Säg inte " Jag vill bara vara lycklig" vad gör dig lycklig? Ta dig tid och skriv ner det.

Fokusera och koncentrera dig på det du vill, du kommer se nya möjligheter i ditt liv oavsett vart du befinner dig idag.

" Om du fick leva igen vad hade du varit då"

Jag är en stor drömmare och jobbar hårt för att uppnå mina mål.

Jag nöjer mig inte med att vara lagom. Jag vill vara bäst och uppmuntra andra människor att se de fina i oss alla. Jag tävlar inte med någon annan än mig själv. När du vill ha något, kom ihåg att det kommer inte vara människor som säger "här jag ger dig detta eftersom du är en fantastisk människa" Nej, det måste vara du som skapar ditt liv. Vänta inte på rätt tillfälle för de kommer aldrig. Vill du något gör det nu. Vad behöver du bli för person för att lyckas med dina uppsatta mål? Och kom ihåg, livet kommer slå dig hårt i ansiktet, det gör den med alla. Du kommer vilja ge upp. Det är därför du måste tro på dig själv. Du måste vilja göra saker andra inte är villiga att göra.

Jag beslutade mig för många år sedan att aldrig ta ett nej. Att våga testa och misslyckas. Jag gör vad jag kan med det jag har och kan påverka. Jag tar chanser och utmanar mig själv varje dag. Jag visste inte alltid hur men jag visste att jag skulle dit. Jag behöver ingen väcka klocka för att vilja stiga upp på morgonen,jag ser fram emot varje dag oavsett veckodag.

Vi kastar bort våra liv och skjuter upp på allt, en dag kanske blir försent. Gör det nu!

Detta år har börjat fantastiskt fint, och många av de stora drömmar har gått i uppfyllelse.

Men framförallt har jag ett stort självförtroende att klara av allt jag vill. Jag vågar misslyckas och vågar be om hjälp. Jag vågar säga ifrån till allt som har påverkat mig negativt.

"Du har något speciellt inom dig"

Kram mina vänner.Love by Jana
  • Nära Kungsängen, Uppsala

Gillar

Kommentarer