Nya regler

Bättre sent än aldrig.

Gokväll kära vänner. Hade tänkt jag skulle hunnit med bloggen imorse men fick feeling och tog mig en skön löprunda. Uppvärmning blev en PW och tel möte med min kära vän Sima på Bybinett.

Jag som ni vet tar inte på mig nya inredningsuppdrag utan endast stammisar som jag hjälper ibland. Har hjälpt syster och nu en samarbetspartner. Nämligen Nordic Smiles. När jag var där i förra veckan och gjorde en scanning av mina tänder så fick jag frågan om jag inte kan tänka mig hjälpa dem i deras nya lokal på Skeppsbron 18 dit dom ska flytta.

Och då jag jobbar mycket med proffset Sima på Bybinett blev svaret ja. Vi gör detta ihop och det kommer bli så jäkla snyggt. I början på april ska jag sätta färg på väggarna. Ja hela konceptet ska bli klart. Tänk er en hemkänsla härligt och inbjudande. Bort med vitt vitt vitt.


Så en härlig start på morgonen avslutas med en svettig löprunda. Hem duscha för att hoppa in i nästa möte som var ang min live med Mood gallerian. Så glad att den gått bra så vi kan fortsätta. Kommer en hel del tips och härliga avsnitt kan jag lova. Redan nästa vecka 31/3 sänder vi ett avsnitt. Som vanligt sänds den på moods hemsida. Ihhh skoj. Jag ska duka ett maffigt bord åt er👏🏻

Hade ett annat möte och planerade hösten med en kund. Även där talade vi om att jobba mer live och att ni får Se hur jag förvandlar ett rum😍

Fotade två kampanjer för april så skönt när det bockas av. Himla stolt över att få vara en del i att lyfta andra kvinnor. Att våga vara och sticka ut. Helt ok, var precis den du är. Klä dig precis så som du vill. Inred ditt hem till ditt och ingen Annas. Strunta i åsikter och kör ditt race. Ja men lite så lever jag och tycker man ska leva. Var precis så bra som du är.

Plockade undan ett kaos och mötte Donna på lunch. Hämtade mitt paket.

Min ljuvliga väska som jag firar en framgångsrik månad med. Vet du det är helt ok att vara stolt över det du skapar och unna sig när det går bra. Och jag är ingen person som inte vet hur det är att inte ha och jag njuter av varje sekund jag kan unna mig tak över huvudet, mat på bordet och annan lyx jag vill unna mig oss. Jag har kämpat hårt för att komma dit jag är idag. Inget jag tar för givet eller någonsin kommer göra.

Oavsett vart du är i livet gäller det att behålla fötterna på jorden. Ser att för många som förändras när de lyckas. Sånt imponerar ALDRIG på mig.

Här satt vi och njut av sol, vin och skratt. Djupa samtal. Är så glad över min älskade familj.

Vet ni vad. Det är hårda regler nu på Instagram och alla inlägg där det är ett arbete som utförs (förr kallat samarbete ska numera märkas med reklam för ,,,, och företagets namn) Det är reglar Skatteverket gått ut med och något man som en seriös influencer borde följa. det är inte längre godkänt med ngt annat. Detta Mail gick ut från agenter och agenturer jag jobbar med och jag vet att alla som på ngt sett jobbar med sociala medier bör veta detta nu. Ändå tyvärr ser man stora profiler som inte märker rätt och andra ”mindre” tänker men jag gör samma och hakar på🙆🏼‍♀️ Nej nej det blir dyra kostnader om du blir anmäld och granskad. Jag tänker att gör man ett ”samarbete” så är man väl stolt över det och kan visa att du gör då reklam för ett företag? Visst reklam blir väldigt känsligt för vissa följare men då får det väl vara så.

Om inte jag får göra reklam så kan jag inte heller lägga ner alla gratis timmar på att ge tips råd och inspiration jag gör då jag inte gör ”reklam” kom ihåg det när ni ibland dömmer för fort. Ingen säger åt dig att du inte får gå till ditt arbete varje dag. Detta är mitt❤️

Kram och njut av kvällen kära ni. Ska lägga mig tidigt så tiden går fortare tills kärleken är hemma🥰

Love by Jana

Gillar