Nu ska vi prata om injektioner

Inlägg i samarbete med Akademikliniken

Hej raringar!
Det är ingen hemlighet att jag tar botox mot min migrän. Sen tycker jag för att vara helt ärlig med rätt behandling så blir man fräsch på köpet. Min Arga rynkan som ger mig migrän har jag nu behandlat i säkert 8år. Så otroligt skönt, jag är väldigt stark i mina uttryck så att få bort den känns väldigt skönt.

Mina solstrålar har alltid haft dem och jag gillar dem det är jag, dock inte så djupa och många.

Är super nöjd med resultatet. Dom är borta men inte helt, jag ler med ögonen och det vill jag fortsätta med. Otroligt nöjd med resultatet och detta var dessutom Madeleines favorit område;) förstår det

Samtidigt som jag behandlar min arga rynka behandlas även pannan. Gillar hur Madeleine på kliniken i Uppsala behandlade mig. Jag är så nöjd med att kunna uttrycka mig i mina rörelser trots att rynkorna är mindre synliga så finns fortfarande linjer kvar. Jag ville ha ett så naturligt resultat så möjligt och jag älskar hur Madeleine såg mig och lärde känna mina uttryck.

”Du är en glad person som skrattar med hela ditt ansikte, det ska vi inte ta bort utan bara förfina”

Så tack för det och de fina resultatet Madeleine. Det gäller att hitta rätt. Att känna sig trygg och för min del är närhetsprincipen också viktig. Bemötandet, och hela första intrycket.

Så otroligt professionella alla jag har haft kontakt med.

Det är jätte viktigt att du väljer en certifierad och legitimerad behandlare för att försäkra dig om att du är i trygga händer.

Besök Akademikliniken för mer info. Om behandlingar och kliniken som är närmast dig.

Kramar godingar❤️

Love by Jana
  • Nära Kungsängen, Uppsala

Gillar

Kommentarer

charlottahagg
charlottahagg,
Vad fin du är !
nouw.com/charlottahagg
janaheinrici
janaheinrici ,
Tack snälla ❤️
nouw.com/janaheinrici
Helen
,
Undrar om du gör dina läppar hos Akademikliniken med?👌🏼
janaheinrici
janaheinrici ,
Hej Helen. Det var länge sedan jag fixade mina läppar men dock inte på AK. Kommer absolut göra dem igen och då på AK. Ha en fin dag/Jana
nouw.com/janaheinrici