Några saker till lgh

Innehåller affiliate-länkar

Sitter alla mina lediga stunder med att beställa grejer till lgh och jag tänkte nu att jag ska visa er några av sakerna vi kommer ha. Soffa har vi beställt från Sweef och jag är så taggad på den tror att den blir magisk här inne. Lite djupare än vi haft på länge och vi kommer köra på modulsoffa ”MAMMUTEN” en ljus mer kan jag visa er när den kommer. Har fortfarande inte hittat rätt bord till den och tror faktiskt att jag ska avvakta tills soffan kommer på plats först. Vi kommer ha elementskydd tillverkade av bästa Viktor på gamla Uppsala snickeri som kommer se helt annorlunda ut från dem jag ritade till huset. Plus att de kommer brädda så vi får djupare fönster nischer och som jag vill beställa snygga stenskivor till. Ni vet ju hur mycket jag älskar sten:) Tittar även på en sjukt snygg vägghylla till vardagsrummet men visar er när jag bestämt mig helt. Har inte sätt den någonstans och sånt går ju jag igång på. Hahaha

Denna helt magiska fåtöljen från NORR11 är beställd till vardagsrummet också. Alltså den är som en dröm. Finns att köpa hos bästa ByBinett Jag har drömt om denna fåtölj och äntligen ska den få ta plats i vårt nya vardagsrum. Inte helt klar med vardagsrummet. Har även beställt en golvlampa och bords lampa från Norr11 men inte bestämt mig om vi ska kör på FLOS taklampan vi haft förut och som jag saknar lite eller om jag hittar ngt nytt. Tv kommer vi sätta upp på väggen inga underskåp utan allt ska gömmas bakom teven. Inga synliga kablar eller andra saker. Vi kör på Sonos högtalare igen haft varje gång vi renoverat eller byggt nytt. Vi älskar musik och det ända min kärlek får styra över. Hihihi Älskar dig för att du låter mig jobba ifred;) Gardinerna kommer sys upp av bästa gotain och det kommer vara blandat med vävt linne ,tunt linne och i sovrummen vill jag nog köra på både tunn linnegardiner men även sammet för en lyxigare känsla.

Något som gör att det pirrar i hela min kropp är tanken på vårt kök. Alltså lite extra med tanken på att det kommer vara så JÄKLA snyggt!! Detta är bara 3D ritningar men ni ser ju. Inga överskåp. Mörkt massivt ek, snygga stenskivor och fiskbensgolv i kök och matsal. Ekebybruk har gjort ett fantastiskt jobb och Thomas är verkligen så GRYM!! Vitvaror bestämde vi oss för Miele rakt igenom då vi ändå gör om hela köket och varit mest nöjda med dem när vi byggde vårt hus. Ekebybruk som vårt kök kommer ifrån är Återförsäljare så det var ett givet val. Längtar för det är verkligen TOP val vi har gjort allt styrs med Wi-Fi haha. Kanske glömmer jag inte potatisen denna gg. Men mest att jag ska kunna ånga större delar av all mat vi lagar. Jag/Vi som älskar hälsosamt liv och mat, LÄNGTAR.

Det är en öppning både till vardagsrummet och att få en matsal ihop med köket samt en stor köksö blir oslagbart. Kollar efter snygga barstolar så man kan äta frukost här ihop eller bara när man gör varandra sällskap vid matlagning. Att vi öppnat upp gör ju även att vi har kakelugnen synligt som fungerar. Tänk på vintern hur ljuvligt det är att tända brasan i köket. Vardagsrum har vi Öppenspis och i vårt sovrum den vackra kakelugnen. Alla fungerar. Har packat ner våra vackra glas som kom från Fredrik Bagger, beställt en ny servis från fyrklövern som jag såg hos Ek Pr och som kommer passa bra in hos oss med resterande från Mateus vi har. Resten kommer jag sälja bort som jag skaffade då vi fortfarande renoverade och som påminner allt för mycket om den tiden vi inte alls mådde bra här, vill inte ta in sån energi och vill ha ut det från huset också. Där av gör jag mig även av med grejer från huset om ni undrar varför jag byter här när vi ändå ska sälja i framtiden. Vi har ju inte sålt ännu och så länge vi har kvar huset ska det vara med underbar energi. I matsalen kör vi på de bordet vi aldrig någonsin kommer göra oss av med mitt bästa vintage köp.

Tror att jag kommer blanda lite stolar. Alltså inte alla lika älskar sånt. Ta olika som man gillar inte köra på samma. Har redan beställt två frånVon Chadaux

Tog två i svart, sen ska jag hitta 6st till som jag gillar och som kommer passa. Kommer ha vita linne gardiner i matsalen tror nästan vävt linne och en tunt linne så man blandar upp. I köksfönstret funderar jag på någon hissgardin eller att ha gardin bara på halva fönstret från mitten och ner, kan bli riktigt snyggt får kolla med Gotain vad dem tror och tycker. Då köket kommer gå under hela köksfönstret går det inte att ha en lång gardin i den. Behöver ta tag i detta och hitta original dörrar till kakelugnen det saknas i mitten som ni ser. Här i kök och matsal tillverkas nu nya stuckaturer. Denna som satt under taket som var sänkt var mycket mindre och förstörd dessutom.

Imorgon fyller våran sessa 14år nu har jag lämnat av alla tjejer hemma. Imorgon väntar pannkakstårtan och en efterlängtad present står redo.


Kram så hörs vi snart

Love by Jana

Gillar

Kommentarer

Johannagrahn
Johannagrahn,
Alltså det ska bli så spännande att se efter allt "teasande" på bloggen haha!
nouw.com/johannagrahn
Mia,
Så grymt snygga stolar!
whitepouch.co.uk/
Anna,
Det kommer att bli så fint!!!
www.hygienteknikerna.se/
klara,
Så spännande att få följa!
st.rich-port.se/