Några saker jag gillar

Idag har jag äntligen varit till frissan. Tycker tiden går otroligt fort. Redan 6v sedan jag var där sist.

Maja sa just det vid middagsbordet igår. Hur fort veckorna går. Läskigt tycker jag och därför vill jag ta vara på allt det bästa livet bjuder på.

Vi har börjat med en ny rutin sedan några dagar tillbaka att vi varje dag hämtar på skolan och går 1h i skogen med våra små troll. Alltså som dom älskar det. Vet nästan när kl närmar sig att det är dags och åka. Himla perfekt tycker jag. Och nu när vi även tagit in städ hjälp varannan dag så kan jag verkligen lägga all tid på mig själv, jobb och min älskade familj. Att bli klar i tid och sedan bara umgås. Visst finns det dagar med senare möten men jag försöker verkligen prioritera. Lär mig helat tiden känna efter vad jag vill i mitt liv.

En sak är säker. Jag lär mig varje dag. Och det är precis vad livet går ut på. Vi lär oss så länge vi lever. Lärdom är rikedom.


Älskar att fånga ljuset i vårt hem.

I morse la Fredrik in kött i ugn och så har det stått hela dagen. Det doftade helt magiskt när jag kom hem. Så snart ska vi äta Pulled Pork. Mums!!

Ett par saker jag älskar.


Att vara frisk
Mig själv
Min familj
Mina nära och kära
Vårt hem (Ja även fast vi tittar på nytt)
Att göra saker jag älskar. Träna/umgås/kramas jag älskar kärlek jag älskar och känna mig älskad. Vem gör inte det? Mitt jobb. Att ha saker och se framemot. Att hela tiden utvecklas. Att vara spontan.

Puss nu blir det hacka lite grönsaker kärleken är snart hemma💕

Love by Jana

Gillar

Kommentarer

emelieaj
emelieaj,
Så bra inlägg! 😍nouw.com/emelieaj
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Nya inlägg