Mitt första sms till min chef

Mina mest lästa inlägg förutom när jag skriver om inredning och djupa känslor är dem om hur vi träffades.

Som överskriften talar så var han min chef det stämmer väldigt bra. (Men jag visste inte om det) då det fanns en hel del ”mellan chefer” så visste inte jag mer än att min blivande älskling var högt uppsatt inom företaget (då Lufthansa, LSG)

Vi kommer ihåg varandra redan från min första dag då jag gick förbi hans kontor och skulle in på intervju. Jag mins att jag såg honom, väldigt snygg och stilig tittade upp och våra blickar möttes. Sedan gick det det ibland veckor innan jag fick se han igen. Just då drev F flera enheter runt om i Skandinavien. Men det var något speciellt varje gg vi sågs.

Jag berättade inte för någon då jag var helt säker på att denna perfekta man säkert hade någon.

Men för att vinna måste man våga och så är jag i väldigt mycket.

Har fått så många frågor och jag tänker faktiskt att jag kommer dela med mig av en hel del från det att vi träffades.

Det var en stor firma fest och jag tänkte detta är min chans och se om det ens är möjligt. Första personen jag ser när jag och en kollega kommer in sist är honom. Alltså hjärtat slog kan jag lova.

Han höll ett tal som jag missade, sen var han borta. Tusan också. Så jag går fram till en som jag känner och ber om Fredriks mobiler. Eller för att vara helt korrekt så frågade jag först om han var singel och fick till svar JA! Då var det fritt fram.

Jag drog iväg ett sms ”Hej sexy, du vet säkert inte vem jag är. vart tog du vägen? kom tillbaka”

Hahahah fattar ni PINSAMT?!

Får svar DIREKT.

Så han visste vem jag var. Av 600 anställda vem jag var. Herre gud. Ah ok så kanske han är lite lite intresserad av mig också.

Men han ville inte komma när jag skrev det. Jaha, dissad?!

Nejdå, då hade han feber och dubbelsidig lunginflammation men kom på Firmafesten. Höll ett tal jag missade och sedan drog hem medans jag intog dansgolvet. Han skulle iväg tidigt nästa dag till Malmö och det blev inte mkt till meddelanden mer än att jag skrev att han var Sexy, inte sexig utan Sexy.... Hahaha

Jag skämdes ihjäl att jag hade skrivit det. Kommer jag kunna åka till jobbet. Tänk om jag stöter på honom. Vem är han? Vem ska jag fråga? jag vill ju inte fråga för mycket då kommer dem misstänka att jag är intresserad. Så jag var tyst.

Jag valde att inte skicka något mer. Tänkte att vi glömmer detta så kanske han inte kommer ihåg vad jag skrev. Ser mig inte för jag är ju så liten ändå... Hahah

Så vad händer? Jag blir inkallad till kontoret. Chefen vill prata med mig. Och där sitter han också??? Va?! Vad gör han här?! Oh herre gud, hjärtat hoppar volter. Han är sååå snygg och han ler mot mig❤️......

Men shit tänk om jag får sparken nu??? Äsch spelar ingen roll för han visste ändå vem jag var bland alla andra anställda.Love by Jana

Gillar

Kommentarer

JeyJey
JeyJey,
Vilken härlig story om hur ni träffades 😍 vill läsa mer
nouw.com/jeyjey
Johannagrahn
Johannagrahn,
Ååååh 😍😍
nouw.com/johannagrahn
beattriicee
beattriicee,
Så härlig story!!! 😍😍
nouw.com/beattriicee
malinhardstahl
malinhardstahl,
ÅHHH så fin story!!!
nouw.com/malinhardstahl
Kubra
,
Åhhh vad fint!!! Man vill bara veta mer, skriv en del 2 snälla!😍😍😍