Min weekend I samarbete med Secret Escapes

Detta inlägg är i samarbete med Secret Escapes

Godmorgon min vän.

Som ni redan sett på Instagram var jag och min kära make på Ulfsunda Slott förra helgen. Jag älskar Slott, känns väldigt ”kungligt” och jag var ju där med min alldeles egna kung. Han som läste på allt om slottet och kunde berätta historien för mig. Bla att fasaden hade vackra målningar på sig innan det rustades upp och idag används som hotell.

Just när vi var på besök var det bröllop på slottet, Så himla vackert med bröllop håller ni inte med?

Vi fick ett himla fint välkomnande och checkade in på vårt rum. Alltså så himla mysiga rum. Älskar också dom små huset man bor i. Så man liksom checka in sen går man till sitt ”hus”

Smakfullt renoverat. Både modernt och bevarat de gammal som redan fanns.

Det känns verkligen så inbjudande och mysigt. Detta fruktat väntade på rummet.

Secret escapes har alltid det lilla extra som gör vistelsen speciell är inkluderat, t ex uppgradering av rum, middags paket mm.
Alla deals är handplockade utav Secret Escapes medlemmar. De kan erbjuda extremt bra värden genom att  tidsbegränsad sina deals. Erbjudandena gäller normalt under 2 veckor och nya erbjudanden är lanserade varje vecka. Du kan oxå bli medlem i Secret Escape gratis, gå in via här allt du behöver göra är att registrera din email adress.Alla nya medlemmar erhåller dessutom 250kr i rabatt på sin första bokning. Den måste dock göras senast 30/11-19. Minimum kostnad för bokningen 2500kr.

Jag har redan börjat titta på en ny resa till mig och mina hjärtan. Har saknat våra resor. Nu när året har kretsat kring renovering och att få till ett hem är det dags att börja utforska världen och vackra hotell igen. Passa på och hitta din resa.

Kramar i massor


Love by Jana

Gillar

Kommentarer

Johannagrahn
Johannagrahn,
Åh, jag älskar slottsweekend! <3
nouw.com/johannagrahn