Min vecka 

Innehåller affiliate-länkar

Hej söndag

Har under denna vecka verkligen funderat på hur jag skall lägga upp allt så det går ihop med livet.

För mig har alltid välmående varit viktigast. Jag vill hitta ett sätt som funkar för mig och som inte påverkar min familj negativt på något sätt. Dom är helt med på att mitt jobb är detta på heltid nu. För vissa kanske det låter jobbigt men för mig/oss har det blivit en vardag det är ju mitt arbete som jag faktiskt kan styra väldigt bra vilket är ren och skär lyx.

Det innebär inte heller att bara uppdatera sina kanaler utan en hel del annat sker under 2021 som jag är så stolt över. Jag har kämpat för detta. Jag har ju för tusan 120 tusen nästan som varje dag vill följa min vardag. Vissa mer aktiva än andra. Vissa här för att inspireras och hejar på medans andra för att snoka och avundsjukan tar så emot att man inte klarar av ett ärligt grattis och glädjas med. Dem jag talar om är folk man känner dom som inte heller har fattat vad detta går ut på utan att man är en lyx fru som kan sitta hemma och leva på sponsrade produkter. Hahaha om ni bara visste så skulle det göra ännu mer ont.

Så länge du är avundsjuk på andra på ett sätt som innebär att du inte kan glädjas åt andras framgång lovar jag dig att glädjen i ditt eget liv är långt borta.

Hur som helst våran vecka har varit minst sagt fullspäckad. Det gäller att pyssla och få ihop vardagen när Fredrik är borta.

Jag kliver alltid upp tidigt så jag kan få egen tid och en lugn morgon. Dricker alltid ett glas vatten med citron. Mediterar och yogar. Väcker Maja och sedan går på en promenad med Morris. När vi kommer in tar jag kaffe och Maja får frukost. Super lugn och mysig start. Jag hatar aldrig tidigare lyssnat på nyheter men vill följa utvecklingen med covid för att hålla mig uppdaterad så nyheterna är på när vi kommer in.

Morris bäddas ner och vilar sedan blir han hämtad för att vara ute i skog några timmar. Han hämtas och lämnas hemma. Vi testade på efter jul och det funkar så himla bra. Liten grupp hundar och underbara tjejer med stort leende på läpparna. Så himla härligt. Vi vill ju inte lämna Morris själv och det är vårt beslut oavsett vad andra säger. Han älskar att vara ute och är en hund som ska vara aktiv och få busa med andar hundar då Fredrik är borta och jag har helt olika veckor hur de kan se ut så passar det oss utmärkt. Han vet att han ska ut och ha kul och jag behöver inte vara orimlig att han blir understimulerad ensam hemma. Det är dyrare än vanligt hunddagis men så värt det, djur ska få vara mycket i naturen.


Samtidigt gör jag även om en del hemma. Det är vår och jag vill ha ljust. Vill istället ha färgklick i detaljer som jag jobbar på nu att få in. Mattan är helt magisk och bordet blev som en dröm här inne. Har väntat på bordet så länge men äntligen på plats. Passar så fint. Bordet är Hans j. Wegner finns här i mitt utförande. Man kan välja annan behandling på benen också men jag gillar de mörka mer. Nu inväntas bara den magiska bokhyllan som också är så efterlängtad. Pga mycket trä som ska in så vill jag hålla annat ljus med enstaka färgklick i rummet.

Den öppna spisen börjar också bli klar tror jag bestämt mig att köra på klarglas ändå;) Då man aldrig vet vad jag får för mig att måla om till här inne så är det säkraste kortet. En kant högt upp ska till och stenen kommer v.13

Nej men alltså garderoben i hallen. Älskar hyllan med belysning. Många frågar om belysningen och det har man fräst in i samband med bygget. Belysningen är kopplad till vanligt uttag så inget batteridrivet alltså. Belysning från beslagdesign. Mattan som är i hallen blev fel i Majas rum så den hamnade där. Från Classic Collection klick har nu beställt en enkle till hennes rum istället. Väntat för länge med hennes matta där. Mysigt att kliva ner på ngt när man vaknar.

Förutom allt kul med hemmet som görs om så är det ju en helt del kul jobb som hänt under veckan. Bl.a så är äntligen mitt fina samarbete med L'Oréal Paris äntligen live.

Och kommer fortsätta under hela feb månad. Jag kommer bl.a dela med mig av mina kvälls samt morgonrutiner. Så roligt.


Jag har spikat ett jätte roligt ambassadörsskap med vårdappen där vi kommer köra live sändningar med deras psykologer och prata om psykisk ohälsa. Det är så många som mår dåligt idag och vi kunde inte komma på ett bättre sätt att hjälpa människor än såhär. Ett perfekt fint samarbete.

Blus Valerie hittar den tyvärr inte nu när jag kollade online. Jacka här skor hittade jag i butik hos bybinett. Skal från The Case Factory, älskar dessa skal. Klick

Min nya stol i hallen jösses helt underbar. Kan sitta här och ta snygga selfie nu. Hahah också hans j. Wegner ja jag älskar hans design. Blus klick jag har fått dille på rosa. Vill ha in rosa detaljer i vårt hem.

Jag har fotat en jätte rolig frukost kampanj blev så fint och vädret är just nu helt magiskt, älskar att fota då.


Fredrik kom hem igår jag och Morris mötta han nere i trappen snacka om att han flicka chock. Hahah. Vi tog en morgon promenad medans F duschade, sen myste vi en liten stund innan han la sig för att vila några timmar blev väl 1h saknat varandra så mycket. Morris la sig också. Maja sov och jag njöt av detta. Underbart och samtidigt veta att mina alla älsklingar sover gott när mig. Blev långa djupa samtal och massa gos. Sen ville Fredrik gå en lång promenad och jag fixade hemma förberedde middag och lite em snackas när dem alla kom hem.

Blev extra gott igår.

Imorse väckte jag mina älsklingar med frukost som jag gjorde efter en skön morgonpromenad. Fredrik började med chili som vi ska äta ikväll så den puttrar nu på spisen medans dom är ute och går, Maja hänger med moster och jag har just laddat ner alla mina filmer till datorn och ska skicka dem till Malin min klippare. Hoppas ni verkligen kommer gilla min youtube.

Imorgon ska vi till ett slott och fota en super kul kampanj. En kund jag länge velat jobba med himla skoj. Ikväll kommer kvällsrutinen med L'Oréal❤️

Love by Jana

Gillar