MIN OUTFIT

Hej Snyggingar.

Började min onsdag med ett härligt PT pass. Kallar det härligt såhär efteråt. Fy bubblan det var hårt. Älskar att det bara är personlig träning på Keep Training så otroligt proffsiga är dem. Jag tränar med Daniel och är nog mitt bästa beslut på länge. Lär mig så mycket jag inte gjorde förr. Så taggad på fortsättningen.

Okey, igår la jag ut lite händelser och många frågade om min tröja. I know så jäkla snygg och super skön. Ni hittar här:

Även min favoritkjol finns här:
Mitt halsband hittar ni här:

Älskar det, och bär ofta smycken. Känner mig naken utan... Hahaha kommer dessutom en fin tävling på smycke till er i nästa vecka. Denna vecka avslutas tävlingen på ljusstaken och imorgon börjar en ny tävling ni inte heller får missa. Alltså den är bara såååå bra....

Efter träningen var jag med Almi och kollade in lokal till föreläsningen som jag och Gunnar skall hålla i samarbete med Almi. Så himla mysigt precis vid slottet mer om datum och platsen berättar jag snart.

Nu blir det tända ljus, varm kopp te och öva på föreläsningar. Jag erbjuder skräddar sydda föreläsningar men kärnan är att " allt är möjligt och hur du når dit" Min resa och mina bästa tips. Så himla glad att jag får göra detta också.

Kram till er mina godingar.

 
Love by Jana

Gillar