Min helg & Tankar

God morgon söndag.


Fredagar är enligt traditionen våran familje dag. Denna bestämde vi oss för att stötta två favorit ställen PLOCK & LOCO i Uppsala. Avslutade med hemma mys med våran trötta kille. Han älskar dagis men fredagar är han nog so tröttas.

Igår lördag började vi med en mysig frukost, kanske bästa jag vet. Eller okej älskar allt med min familj. Man är lite extra tacksam nu i dessa tider att vara nära nära. Jag har alltid varit (Tjatig) Om att uppskatta saker i livet, nu om ännu mer.

Maja tog en lång promenad med Morris, Fredrik handlade färsk lax till middagen. Jag städade huset inför dagens visningar. Som ni vet har vi fått gå ner i pris. Två par vi hade som båda ville ha huset. (Drömläge) Fick tyvärr backa då mycket har rasat på kort tid. De finns däremot kvar när detta lugnar sig men vi vill ju inte vänta ut utan väljer att sänka priset nu. Vi har ju fortfarne alt att hyra ut men det är sista utvägen.


En familj bokade visning innan pris sänkningen och en hörde av sig så fort vi sänkte. Så vi får se hur detta slutar nu. Tur att jag har min älskling hemma som är så lugn i allt. Inte ens hus försäljningen stressar honom. Min trygga punkt i livet, så tacksam över dig.

Vi skulle ha haft Fredriks syster och man på middag men Peter var hängig och jag kände mig inte heller helt 100 så vi avbokade och istället hade en lugn dag hemma. Åt massa gott och till kvällen drack vi lite vin. Pratade om framtiden vilket vi ALLTID gör.

Jag är fortfarande lika pirrig över den. Vi har ju förändrat en del i vårt liv sen NOV när Fredrik tog uppdraget utomlands. Där en del varit oroade över hur det ska fungera för oss rent familje mässigt och vårt förhållande. Som jag tidigare sa så ska man ALDRIG någonsin stoppa sin partner i något hen är grym på eller vill göra i livet. Ni sitter inte ihop?? Och vadå skulle inte JAG/DU eller någon annan klara oss själv på hemmaplan?? Visst har jag mer att rådda i jag är ju själv men det är inte så att Fredrik bara lämnade mig och inte tänkte på att underlätta i min vardag och liv. Maja är 14år världens skötsammaste finaste unge. Hon sköter sin skola för vi accepterar inget annat. Stallet, kompisar och Morris. Vi har kommit varandra extremt nära. Maja är nämligen pappas flicka. Man anpassar sig väldigt snabbt mina vänner. Man känner in och lever efter de nya ganska fort. Vi saknar F extrem mycket och vi håller daglig kontakt när han inte är med oss men det är inte så att någon av oss mår dåligt. Att sakna extremt mycket vissa dagar är jobbigt ja men att göra något för sin familj, för sig själv och våran framtid är både viktigt och enkelt. Att höra honom berätta om allt han lyckas med under så kort period, lyckan i rösten gör mig så jäkla stolt att jag spricker.

Vårt förhållande är fantastiskt vi har absolut inga bekymmer med det på avstånd heller. Vårt familjeliv lika så. Jag tror att vissa har goda avsikter med sina funderingar och vissa funderar så de spricker. Både syns och känns när man får frågan. Så viktigt att ta hand om sitt eget liv nu och alltid. Ta vara på sitt förhållande och egna livssituationen.

Mitt/Vårt största framgångsrecept är att ta hand om sitt eget liv och välmående fokusera inte så mycket på andra de klara sig utan dina tankar tro mig.

Nu ska vi äta frukost här hemma. Naglarna nyfixade och solen skiner idag också.

Idag länkar jag till 10nya företag här på min blogg så håll koll.

Kram J


Love by Jana

Gillar

Kommentarer