Matsal

Igår bestämde jag mig för att ta bort mina naglar själv. Orkar inte vänta på tid för att göra det. Tog reda på hur man gör, åkte iväg handlade allt och sen åkte vi hem till oss jag och syster. Vi ”smälte bort materialet” gick strålande. Filade försiktig bort rester och polerade naglarna. Sedan har jag köpt trinds produkter. Serum & förstärkare för naglarna. Använda i 2v . Skall dock tas av och lackas på nytt varje dag. Så fräscht det känns. Jag har alltid haft korta naglar när jag jobbade som MakeUp Artist. Målade nya färger och tog hand om mina naglar. Nu när Maja är större, intresserad så är det mysigt att pyssla ihop. Ska köpa massa nya lack, tipsa gärna era favoriter?

Killarna lagade middag samtidigt, bortskämd som aldrig behöver tänka på sånt. Mysigt att ha dem kvar på middag. Maja är ju så fäst vid familjen så hon älskar det.

Hur som helst. Nu är det så många som frågar om kulören i vardagsrummet. Vårt vardagsrum/matsal sitter ihop. Det är öppet och stort hela 80kvm! Så jag är långt ifrån klar med inredningen här. Nu tror jag att jag vet hur vi ska ha det iaf. Måste prata med våra hantverkare och se hur vi löser min idé sedan några andra inblandade för att få ihop helheten. Alltså en hel del sten kommer behövas. Japp, helt rätt jag ÄLSKAR sten av olika slag så det skall in i matsal/vardagsrum...

Men till kulören. Man måste verkligen fota i rätt ljus älskar värmen i alla rum..

Före och efter. Får rysningar varje gång jag ser förvandlingen.

Kulören vi har nu i vardagsrum heter Bergsklippa 531 från Beckers. Bor ni i Uppsala får ni gärna handla hos UpsalaFärg ni får fantastisk hjälp.

Golvet och att ta bort all Panel förändrade hela de lite ”stökiga” intrycket i rummet..

Jag vill flytta bordet till mitten av detta rum istället. Krävs dock en hel del hjälp för att göra det. Centrerat till kakelugnen. Ha ett stort skåp här istället för serviser, bestick mm när vi äter här inne så slipper man bära långt. Kanske någon snygg dagbädd eller fåtöljer i detta hörn istället får se. Fler bilder kommer under resans gg.

Ha nu en magisk lördag, Maja får snart hit en kompis som har en hund också. Så ni förstår fullt hus av hundar idag.

Kram J

Love by Jana
  • Nära Unnamed Road, Uppsala

Gillar

Kommentarer

Emma
Emma,
Vilken färg har ni målat trappan i?
Martina
Martina,
Vart är stolen med vit fäll på köpt?
Så otroligt fint det blir!
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Nya inlägg