Mardrömmar

Morgon torsdag

Vaknade 04 av mardrömmar. Fy!

Hur är det ens möjligt att bli så påverkad av en dröm?
Det var så vidrigt och så verkligt. Vill inte ens skriva om dem för då gråter jag.

På de kom Maja in 05 hon måste också drömt. Maja sover i sitt rum hon vill inte sova med med mig nu när vi är ensamma. Jag har testat hahahah mamma tycker det är mysigt.


Har haft två dagars jobb hemma från tidig morgon till sen kväll. Foton och kampanjer som skulle skapas.

Idag ska jag iväg och fota lite detaljer i Norby husen. Sen ska jag hem och duka för en riktigt fin kampanj som kommer på lördag till er. Är så himla stolt. Ja men jag är stolt över allt jag gör. Alla de företag som väljer att jobba med mig.

Det har hänt kanske tre gånger att jag har känt fel i en kampanj. I oss som jobbat ihop. Då har jag inte velat fortsätta. Jag kan se det på er och även i hur jag kände. Viktigt att inte bara gå med strömmen utan känna efter om det är helt rätt för dig själv.

Lyckades också riva upp halva fingret igår. Jösses. Kom hem efter live med Claudia igår vid 18 tiden ( Fantastisk kvinna, brinner för sitt arbete) det handlade om beroende jag har sparat under min profil ligger i lilla tv 📺 boxen alla tre live.

Första om Ångest, andra Ensamhet och igår om beroende. Hur gör man, vad kan du göra. Kolla in på in Instagram alltså.

Hur som helst. Maja hade varit på träning hungrig. Jag klumpig så jag river upp mitt stakars finger på rivjärn. Men men tur kärleken kommer hem nästa helg. Oj vad vi ska njuta av varandra.

Ha en fantastisk dag kära ni❤️

Love by Jana

Gillar