Mår inte så bra

I vanliga fall gillar jag att vakna tidigt men inte när jag knappt har sovit något.

Igår var jag på inskrivning inför min OP på tisdag nästa vecka. Den tog 3h varav 30min gynundersökning. Jag ska inte bara plocka ut min livmoder utan även ett enormt myom som vuxit på vänster sida. Livmoder också förstorad.

Men ok jag är så glad och lycklig över att detta snart har ett slut. Jag tar även bort mina ägg leder men inte äggstockarna för att inte hamna i klimakteriet direkt. Finns en risk att man gör det då man tar bort ägglederna men den är liten.

Vill igen säga att den sjukvår vi har och dessa människor. Hatten av för dem. Träffade 4 olika läkare och alla var så måna om att verkligen förklara och lyssna på mig. Varje steg och process. Vi hade även ett samtal om att jag haft covid och forfarande har en del som är jobbigt än idag. Så klart viktigt när man skall sövas.

Varje gynundersökning gör att smärtan fördubblas efteråt och det är som att man sätter igång en jäkla tornado i magen , ja men ursäkta känsliga läsare men FAN vad vi kvinnor får genomgå och ändå ska man höra folk skämta om mensvärk som att det vore ett skämt?

Så min natt eller egentligen från kvällen har varit smärtsam. Har sovit 3h gått på toaletten, blödig mm. Så godmorgon härliga onsdag får se hur glad jag är idag. Det är som att inte ge mig mat om du inte ger mig sömn. Hahaha

Jag ska börja dagen med ett morgonmöte sen har vi ett PT pass som får bli extremt lugnt för mig men skönt att komma ut vi ska träna utomhus med Mike. Sen har jag bokat Mattias två pass också denna vecka. Kommer inte kunna träna på flera veckor sen men planen är att sätta in rehab träning så fort det är möjligt, i samråd med läkare så klart. Jag utsätter aldrig min hälsa till något som skulle vara dåligt för mig.

Önskar er en härlig dag hoppas ni är piggare ön vad jag är

Love by Jana

Gillar

Kommentarer