Make over

Hej godingar

Äntligen har jag lagt upp en film på makeover jag gjorde på Instagram IGTV se hela filmen där.

Men till själva makeover.
Många mänskor fastnar i att det inte går att flytta om, ofta så blockeras hjärna och man kan inte se rummet på annat sätt. Jag gillar att använda mig av kunder möbler inredning i den mån som det går. Vissa saker måste bytas utan andra kan vi bara hitta bättre placering till.

Nedan kan ni se hur vardagsrummet såg ut innan jag vände om rummet totalt.

Lite väl mycket möbler i ett rum dessutom. Jag gillar att ha det luftigt. Här var soffgruppen placerad intill köket och matplatsen mot utgång till altanen.

Matgruppen hamnade i anslutning till köket mer naturligt. Bordet är gammalt. Stolarna köpta på Mio fåtöljen är från sofacompany.com och lika så puffar samt soffan ni ser i videon och filmen. Lampa gammal som kunden hade i annat rum. Tavlan målad av Josefine Paints på Instagram. Mattor i vardagsrummet kommer från Classic Collection all färg samt heltäckningsmatta i barnrum kommer från Upsala Färg belysning från wattveke.se porslinsdjur från rba.se

Hoppas ni gillar dessa makeover där det faktiskt går att använda sig av de man redan har och köpa det som verkligen behövs. Jag förstår att inte alla mänskor har råd att slänga pengar till höger och vänster då är mitt tips till dig att se över i ditt hem. Kanske har du möbler i annat rum som kan byta plats. Gör iordning ett rum i taget och få ett lugn. Det gör du genom att rensa ut allt onödigt som inte behövs. Värmen mattor/textilier och detaljer. Kom ihåg lagom är bäst.

För att se helheten gå in på min IGTV på Instagram ❤️

Love by Jana

Gillar

Kommentarer

bykima
bykima,
Såååå fint!!!!❤️❤️❤️❤️nouw.com/bykima
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229