Lite tips på arbetshörna

Innehåller affiliate-länkar

Här har jag suttit hela dagen. Älskar min Lilla arbetshörna.

Har du ett hörn du kan inreda som en arbetsplats du kan trivas på, gör det. Det behöver absolut inte vara i ett separat rum. Så länge det är städat och fint. Göm undan pärmar och papper. De behöver inte ligga framme. Vi har våra i en liten genomgångs hall. Perfekt, bara att hämta det som behövs och ställa tillbaka när man jobbat klart. Håll det rent och spara inte sånt du inte behöver spara.

Vi använder inte våra kontor idag. T.o.m sagt upp ett som jag alltid satt på förr. Fredrik reser i vanliga fall så det blir bara jag som behöver en plast som är trevligt och inspirerande. Mkt viktigt för mig. Då jobbar jag bättre så.

Många frågar mig om mitt bord och detta är vintage. Kolla runt på olika vintage butiker, loppisar auktioner och håll koll efter liknade. Jag tycker det är så fint att få in lite trä. Lite vintage och blanda inredning med gammalt & nytt.

Jag tycker också att det är viktigt med bra belysning men även att sitta där du får in dagsljuset.

Jag förstår att alla inte kan sitta vid ett fönster men tänk på att göra det trevligt och ljust för dig. Dra bort gardiner och upp med persienner. Ingen mår bra av mörker. Jobba med belysning.

Jag vet också att inte alla har stora ytor så här kommer olik tips.

Liten yta. Ja men varför inte ett litet klaffbord 2199kr
Och till detta min stol här

Alternativet en ren och skär dröm om du kan tänka dig betala lite mer så den drömigaste stol jag vet. För tillfället står i Majas rum tills jag hittat den perfekta lilla soffan till henne. Har ni min goding här från Getama och jag har teddy tyget som jag älskar.

Där ser man glimtar av den. Bilden när vi flyttade in utan elementskydd. Och när gardinerna precis kom på plats. Fy Fabian vad jag njuter av ljuset i vårt hem. Jag verkligen älskar min lampa från Flos hade en sen tidigare fick av F i present. Jag ville ha två lika som sängbords lampor och köpte en till när vi flyttade in här. Sedan denna från Norr11 oh den är underbar. Men om man kanske vill lägga en mindre slant på lampa så kommer lite tips här.

Om du har ett mindre bord klick en cool med en hög fot klick

Jag älskar förvaringsboxar. Där du kan gömma undan diverse prylar som gärna inte behöver ligga framme. Laddare, hörlurar min man snusar. Bort med allt sånt i snygga boxar du kan även ha markerings pennor mm i dem.

Håll det simpelt och clean. Och fryser du som jag ibland ha en pläd tillhands.

Love by Jana

Gillar

Kommentarer

LouiseEdling
LouiseEdling,

Wow, så drömmigt!!!

nouw.com/louiseedling