Letar efter en ny våning💭

Hej på er.

Solen skiner här i Uppsala idag. Maja kom hem precis och var så glad över sitt prov. Mamma och pappa är så jäkla stolta över denna unge som snart blir hela 15år

Ska börja planera hennes firande. Även fast alla våra tagit vaccinet då så kommer vi ändå dela upp det på flera dagar.

Är så himla lycklig där vi befinner oss idag dock får jag en känsla av tyngd och illamående över det som sker i världen att så många oskyldiga civila drabbas. Jag är en väldigt känslor person och påverkas himla mycket av det som sker runtom. Försöker ändå tänka att livet och min lycka inte kan läggas på hyllan och jag hoppas innerligt detta hat och krig får ett slut.

Jag är som ni vet tokig i böcker. Igår kom ett lass från formbarinreding. Fredrik gjorde en god smoothie imorse som vi tog vid Nyhetsmorgon innan jag började tvätta, fixade naglarna och drog igång allt jobb.


Planerar som vanligt lite nytt här hemma. Vill få in lite läder och jäklar vad jag ser framemot den där hyllan som ska upp på denna vägg.

Ska snart ut på en löprunda med Maja. Imorgon ska jag till Sthlm och göra min hudscanning igen med Oslo SkinLab. Torsdag har jag min live på Mood Gallerian ni inte får missa. 17:00 snackar vi om ute och inne massa styling tips.

På måndag ska våran lgh fotas inför en kommande försäljning. Ja vi tänkte att vi fotar den ifall vi skulle ramla över ngn ny våning säljs våran. Då jag inte hittar ngt som jag tänkt att jag ska ha som extra bostad där jag ska kunna jobba från får det bli en större våning. Så om ni sitter på tips hör av er👏🏻 Hoppas ni vill följa med på resan.

Nästa vecka 26/5 ska jag köra en live från vårt kök med en Kock från Miele. 17:00 så jäkla kul. Vi lagar mat live med er👏🏻Hoppas ni vill kolla inne på min Instagram.

Fredag 28/5 är det ännu en fotografering som ska göras i vårt hem med favoriterna från Moutife.

Det är minst sagt full fart innan jobbet går ner över sommaren.


Våran fina stol med en annan sits. Från en favorit designer Hans j. Wenger

Här ser ni våra. Valnöt, älskar dem. Finns här man får välja sitt eget utförande. Tidlösa och vackra.

Hittat en här för den som vill ha budget men ändå himla snyggt!

Ett fint soffbord eller ett sidobord för en kanon peng klick

Ni är många som gillar min kub hemma klick till ett budget alternativ.

Gillar ni dessa inlägg? Vill ni ha mer av dem?

Love by Jana

Gillar

Kommentarer

Anna
,

Gillar såna inlägg jätte mycket