”Jobbar Fredrik när han är hemma”

Godmorgon vännen

Jag vaknar som vanligt med tuppen. 05:30 imorse. Även fast jag gärna hade velat sova till åtminstone 06 så är det som någon har satt en klocka på mig. Slår aldrig fel.

Men jag älskar det. Att vakna tidigt. Att få egen tid är mitt lilla vinnande koncept för en skön start på dagen. Har fått massa bra övningar av min PT jag väcker min kropp med. En skön start behöver alla.

Idag ska jag klämma in en löprunda också perfekt mellan pt passen.

Igår försvann dagen, förstår inte vart när jag satte mig på kvällen för att beställa mat från mathem. Fotade min sista kampanj annars har jag förberett allt. Så otroligt skönt. Har så mycket saker jag vill ta tag i hemmet men gör det när vädret är tråkigt och ofta på kvällarna. Älskar att fixa och dona då.

Fredrik har jobbat med sitt, ofta möten satta på kvällarna. Älskar att se lyckan i ögonen, att han får göra det han älskar mest.

Fick en fråga om F är ledig när han är hemma.

Vi är aldrig 100% lediga någon av oss.

För vissa låter det som att det är något hemskt.
Om vi hade tyckte det hade vi tagit en anställning med bestämd semester när det passar någon annan.
Men vi väljer att bestämma själva över det, över hur mycket eller lite vi vill jobba.

Vi längtar inte efter helg därför att vi lever som att det vore helg en vanlig vardag om vi känner för det.

När man älskar det man gör är inget jobbigt. Det är inte jobb utan hobby även fast det för någon annan verkar som att det är skit jobbigt och så mycket att göra. Men om det skulle vara lätt att driva eget. Att starta nya bolag och projekt så skulle alla göra det. Men alla gör inte det därför att man blir rädd. Man kanske inte har stöd eller i vissa fall viljan att lägga den extra tiden som krävs speciellt i en uppstart för att sedan kunna njuta av sitt livsverk.

Vi gör det vi älskar och vi njuter av att vi älskar just det. Våra jobb och vårt liv vi skapat precis så som vi vill ha det. Vi som par fungerar lika. Gillar vi inte något förändrar vi det. Är det ett boende så har vi sålt. Vi sitter inte kvar i ett hem bara för att det är fint om det inte passar oss och vårt liv. Vi jobbar inte med ett projekt om det inte är kul och gynnar oss. Vi umgås inte med folk om de inte ger oss energi tillbaka. Så funkar vi. Livet är för kort för något annat än det bästa för dig själv. Ha kul är det viktigaste på resan. Ha långsiktiga mål och njut.

Idag unnar jag mig löprunda, dermapen hos Lovisa. Pyssla med paketinslagningar. Krama och pussa på mina hjärtan.
En dejt med kärleken. Jag unnar mig livet❤️
Love by Jana

Gillar

Kommentarer

bykima
bykima,
Bästa jag läst ❤️
nouw.com/bykima
Isabella
,

<3 Mitt Tips <3


https://invite.bestsecret.se/VZS-8D3-K3M?c=se&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration

Virginia Shiflett,

Fantastisk information, faktisk

robotstoevsuger-test.dk/