Jag kommer ALDRIG ge upp!

Hej raringar!!

Alltså ni anar inte hur jäkla glad jag är över alla er. Så många fina meddelanden jag har mottagit av er. Där ni verkligen lyfter mig och ger så mycket styrka och kraft. Jag blir så otroligt rörd, ni anar inte.

Vad skulle jag göra utan alla er?

Min fantastiska man som är världens största och bästa stöd. Familj & vänner.

Ni vet ibland försvinner all kraft man har och orken finns inte där. Det är bara känslan ibland. Då när man gång på gång får höra undanflykter. Det är alla andras fel. Människor som inte tar eget ansvar och städar upp sitt eget skit de satt sig i och samtidigt dragit ner så många fler i det! Jag Skulle aldrig ge upp, aldrig någonsin för det som är mitt är mitt och jag kommer kämpa in i det sista för att få tillbaka varenda krona.

Jag tror att med ärlighet kommer du längst i livet. Jag tror att det är då du kan sova gott om natten och gå med huvudet högt vart du än befinner dig. Visst tar det tid att bygga upp ett företag som rullar. Men det finns INGEN som lyckats på en natt, utan slit och hårt arbete. Men jag skulle hellre äta skit än blåsa oskyldiga och ärliga människor. Stora som små företag. Det slår tillbaka.

Så visst, till alla som frågar varför jag mår så dåligt. Nej, det handlar inte alls om bara renovering. Men jag ljuger om jag säger att det inte tagit på krafterna. Vi är vana med rutiner, ett harmoniskt och lugnt liv. Mys kvällar och ibland stökiga middagar. Vi vill ha liv och rörelse vi vill ha vårt hem. Men ja,, vi är så oerhört tacksamma. Det är två skilda saker. Vi har köpt vårt dröm hem och förvandlar till allt det där vi någonsin drömt om. På en alldeles ljuvlig plats. Så jo, vi längtar till att få njuta av det.

Men att renovera och bo i det har varit extremt tufft. Sköta två valpar som också behöver rutiner och ett lugn. Och samtidigt få världens jävla hugg i ryggen. Av några man trodde var ärliga.

Så det har tagit hårt på mig. Extremt hårt. Tagit så mycket tid Och energi. Här är min F så underbar.

”Du får inte låta dem ta mer av din energi”

Fint, men jäkla svårt!

Idag efter att jag hade varit på Akademikliniken och bästa tjejerna. Pratat av mig som vanligt. Alltså hur jag älskar att gå dit. Tog botox i panna för att slappna av och lite runt ögonen då jag har extremt många solstrålar;) Men Madde alltså. Jag älskar hur hon behandlar. Proffs. Jag får alltid vara mig och hon gör mig så snygg utan att överdriva.

Man vill gärna kunna röra på sitt ansikte utan att se död ut.

Sen mötte jag upp syster. Vi shoppade lite julklappar eftersom kärleken var hemma med våra små valpar. Vi åt lunch Och sedan tog fotspa. Så himla mysigt. Efter det tog vi fika på ett nytt ställe som har öppnat i Gränby. Det heter Mondi Café. Allt är ekologiskt och de har även Vegansk fika och även lunch. Pratade lite med ägaren och jag tror verkligen på deras koncept. Men jag förstår också oron när folk har svårt att hitta. Jag älskar att lyfta små företag, nya Och drivna människor. Så är ni på Gränby och handlar. Gå för tusan dit Och ta ert ekologiska kaffe. Beställ en våffla eller ta din lunch. Allt är så jäkla fint dessutom. Ni ser även Instagram vänligt. Cafet ligger på torget utanför gallerian i den nya byggnaden.

På kvällen åkte vi till veterinären och killarna fick varsin spruta. Dom var sååå duktiga båda två. Och oj så mycket komplimanger de fick. Fina våra valpar.

Morris är så jäkla cool, sa inte ett ljud Och Douglas är en liten drama Queen pep till men sen var det två glada älsklingar igen. Världens bästa. Så glad över att de kom in i våra liv.

Vill önska er en fin kväll och igen TACK för att ni är ni Och jag lovar att snart snart har jag tid för alla igen.

Kramar

Love by Jana
  • Nära Marknadsgatan , Uppsala

Gillar

Kommentarer

lisoball
lisoball,
Fina du! 🤩 Du är så bäst!
nouw.com/lisoball
janaheinrici
janaheinrici ,
Tack raring🌸
nouw.com/janaheinrici
Ellinor
,
Ge inte upp, tänk vissa saker är världsliga ting och vissa människor förstår inte bättre... lagom roligt när det strular men jag försöker aktivt tänka så. Sedan jag blev sjuk inser jag hur mycket onödig kraft jag la på negativa saker, människor etc. Idag sorterar jag bort, låter inte vissa saker äta mig, utan försöker (ibland misslyckas man, är ju bara människa) att lägga energi på rätt saker.
Jag vågar vara tydligare också, kräva mer, kritiserar jag en produkt, leverans, resultatet av någons arbete (tänker i mitt arbete) så handlar det om resultatet och inte personen. Alla kan inte ta det, men jag kör raka rör idag.
Stort tack för härlig och inspirerande blogg och tankar
janaheinrici
janaheinrici ,
Tack fina du för dom tankarna🙏🏼🌸💕Har idag tänkt och gjort många positiva saker. Du har så rätt. Kram
nouw.com/janaheinrici