Hur klarar vi oss så länge

Hoppas din helg har varit ljuvlig

I fredags efter jobb & när Maja kom hem från stallet gjorde vi oss iordning och gick ut för att äta. Vi åt på Loco deras flatbread pizzor är så jäkla goda.

Efter att vi blev mätta och belåtna gick vi hem och kollade film. Mysigt att min sessa är så stor och ger mig så mycket skratt och glädje. Hade blivit tokig utan henne.

Min älskade fina mamma har fått båda vaccinerna så vi hälsade och och umgicks med henne i lördags. Min fina mamma. Som gör allt för oss. Vi är lyckligt lottade som har henne. Bästa farmor & mormor till våra barn.

Dagarna går så jäkla fort, jag har fullt upp. Maja mycket i plugget, med träningar och helgerna försöker vi mysa till ordentligt så tiden går snabbt tills min älskade kommer hem. Saknar honom så mycket nu & Maja längtar efter pappa så klart❤️

Många undrar hur vi kan klara av så lång tid ifrån varandra. Men vet ni, hade inte vi klarat av det. Hade vi inte tyckt att det är okej att leva såhär så hade vi aldrig gjort det.

Vi har alltid mål och tänker långsiktigt i det vi gör. Vi tar beslut tillsammans som funkar för hela familjen. Fredrik hade aldrig åkt om det inte var att alla var med på det. Han hade aldrig gjort detta om jag inte stöttade honom eller om Maja skulle må dåligt av det. Vi är en stark familj med framtidsplaner, med drömmar och mål. Det är vad som driver oss framåt, att ha roligt. Att göra förändringar, att skapa en trygg och fin framtid för oss och vårt barn.

Jag är enormt stolt över oss, hela min lilla familj. Vi jobbar, vi har roligt och livet är spännande. Det är precis så som vi trivs och vill ha det. Man lever idag lev fullt ut.

Love by Jana

Gillar

Kommentarer

Jovana
Jovana,

Jag jobbar också borta ofta, sover inte hemma och vi klarar också oss. Älskar man varandra så klarar man allt ❤️

nouw.com/jovana