Helg summering

Hej fina läsare. Känner att bloggen får vila på helgerna och att man kan samla ihop den i ett inlägg istället. Jag vet, helst tre inlägg om dagen osv men jag gör ju så mkt annat vilket inte fungerar då tyvärr.

Hur som helst så började jag min fredag med besök hos Mias Home. Blev massa jobb snack och lite nya produkter skulle väljas som jag tror på. Super skoj.

Efter det bjöd Mias Home på en super god lunch. Mums, med min söta assistent Mia och Maja❤Massa skratt och vi fick inte till några bra bilder😂

Hämtade upp Maja lagom när skolan var slut. Brukar få frågor om hur mycket Maja är på fritids osv när vi jobbar så mkt. Faktiskt får hon styra det själv. Vill hon hem en dag och helger burkar vara så är jag där och hämtar. Så NEJ Maja har inte det dåligt för att vi jobbar "mycket" Hon har det bättre än vad många andra barn som är tvungna att bli hämtade just en avsatt tid. Vi styr våra tider ingen annan gör det. Och vårt barn går alltid före ALLT annat. Det är hennes framtid vi bygger upp!

Att ha eget företag kan absolut kännas som man jobbar ihjäl sig ibland fast vet ni vi gör ju det för oss och vårt barn. Sen nästa dag kanske jag känner för att pilla mig i naveln... då gör jag/vi det. Vi är liksom vår egen chef😉

Jag bjöd på middag och det blev ihop plock mkt bra! Sedan spel och familje fredag som alltid. Massa musik poppar vi här hemma.

Lördag började träningen med Gunnar & Rikard 09.00 super dunder bra...

Sedan sålde Wendtclothing lite kläder på plats och min kärlek har nu lika snygga byxor som jag🙋🏼Dock kör vi dem inte samtidigt💃🏽

Direkt efter träningen blev det jobb. Skulle egentligen göra detta imorgon så nu är det klart. Check på de sista och jag är super nöjd.

Lagom hem till massa sol och mina hjärtan. F ordnade med middag till gästerna och det blev en egen sallad man fick göra. Super gott och fräscht. Dans och skratt mycket trevligt❤

Idag kom systrarna med sina respektive & min F bjöd på lunch sedan vara vi iväg och de hämtade upp soffa från styling lgh dom har köpt. Avis den är sååååå snygg! Och så gulliga som dom är tömde vi nästan allt av mina grejer oxå så skönt samt att jag nu slipper betala min flytt firma. Bra plus!

Nu sover våran prinsessa efter läsning på en ny bok jag lika fast😀

Nu skall jag smörja in mig efter dusch och se på våran söndags serie. Kramar på er

Love J❤

Love by Jana

Gillar