Helg

Hej kompisar

Sitter och sippar på lite champagne efter en lång promenad. Mysigt.

Mötte upp systrar, Donna & hennes man. Mia och hennes svärfar. Mia är min yngsta syster. Hon blev Mia sen Maja var liten. Maria är det riktiga namnet;) Älskar att ha två systrar nära men fasiken vad jag önskar jag hade alla mina syskon och älskade mor i samma stad. Vi står varandra väldigt nära och jag saknar ihjäl mig efter dom andra.

Även så klart Fredriks familj. Gör ont i hjärtat att vi inte kan ses nu. Vill bara ro om alla och ha allt som vanligt igen.

Hur som helst har vi haft en helt underbar helg. I fredags bjöd vi på middag hemma hos oss. Systrarna kom med sina respektive. Vi skrattade som aldrig förr. Älskar det. Igår skulle vi åka och ta en fika på kvällen men blev bjudna på middag. Super mys. Philip yngsta systers man lagade en helt underbar pasta. Mums måste ha receptet.

Idag har vi tagit det lugnt på fm. Ätit en lång brunch med extra allt precis som igår och sedan möttes upp med alla på stan för att ta en promenad. Blev 1,5h

Kom hem och älsklingen hällde upp varit glas champagne till oss. Den som vi öppnade i fredags. Ingen i denna familj dricker mkt. Om du öppnar bubbel stoppa ner en liten sked så håller sig bubblorna Max 3 dagar. För oss är det perfekt. De som säger att det inte funkar snackar goja🙋🏼‍♀️

Nu ska vi dra igång pizza baket. Morgon drar jobb, dagis och skola igång. För min del mindre jobb ändå lite som kommit in skönt men eftersom jag håller i hela renoveringen så är jag sysselsatt kan man säga. Wiiii orkar knappt vänta lgh kommer bli MAAAAGISK!!

Puss och trevlig kväll

Love by Jana

Gillar