Frånvaro

Sorry kompisar.

Har tagit en lång paus härifrån känns det som. Jag har njutit av min älskling som är hemma. Maja och Morris lediga. Lite för mycket god mat men vad sjutton snart är påsken över. Vi har tagit långa promenader varje dag med Morris. Åkt förbi svägerskan och sedan gått ihop. Himla mysigt. Älskar vädret och att vi nu kan spendera så mycket tid ute tillsammans. Skogen gör än lycklig och att vara samlade. Vet ej vad jag hade gjort om inte Fredrik hade hunnit hem och blev fast. Nu är vi iaf tillsammans. Han jobbar hemifrån. (Mitt kontor är övertaget av honom;) Helt ok då jag för tillfället inte har jätte mycket jobb själv att utföra. Ja herre jösses, det har avbokats kors och tvärs.

Vi har även lagt ett av våra bolag vilande där vi jobbar mot charter bolag. Händer inte super mycket på den fronten om man säger så. Så vi får väl se hur länge det vara.

Jag fungerar bäst när jag har mycket att göra. Många bollar i luften. Då födds det nya idéer och jag är produktiv. Men det är som det är just nu och jag tänker att det är helt okej. Man får möbler om hemma ett par gånger. Börja fixa i trädgården. Städa och rensa ut sånt man velat göra ett tag. Lägga extra tid på träningen. På att kramas med sin älskade. Prata framtid och försöka se ljuset. Så fungerar iaf jag. Vill alltid prata om framtiden. Om hur jag/vi vill leva. Att inte bara se på allt negativt som sker just nu. För även denna tid har ett slut.

Och ni har ju säkert sätt och förstått att vi inte sålt huset ännu. Detta också pga Corona och ett tapp på två köpare som inte fick loss sina pengar pga allt som sker med ekonomin. Pratat med en annan influenser kollega som även de försöker sälja sitt hem. Alla sitter i samma båt. Vi har några visningar kvar så inget har vi stängt ännu. Men som jag sa tidigare så kommer snart ett beslut där vi tar bort huset några veckor tills allt står i blom och vi kan ta nya vackra bilder på trädgården. Lägga ut huset för 9milj som det är värderat till och inte stressa över försäljningen utan ta det när rätt köpare dyker upp. För det gör dem till slut. På sätt och vis är det skönt att vi kommit farm till de beslutet och ändå känner oss nöjda med det. För det är himla härligt att bo här just nu och andas frisk luft. Acceptera att flytten kanske inte sker den närmaste tiden men att ha tak över huvudet och bo i världens vackraste hus. Att vara friska och samtidigt planera framtid på en ny plats och nytt hem.

Kökslev som vi hade till de nya har gått i konkurs så vi står även utan kök till lgh. Luften gick liksom ur mig och jag har inte ens orkat ta tag i det. Ja lite ärlighet härifrån mig också.

Det var någon som skrev att hon älskar mitt konto men hur kan allt alltid vara så fint och bra.

Som det står ovan så finns det saker som sker i mitt liv precis som ditt. Det handlar om hur och vad vi gör med det. Jag försöker alltid se på livet med positiva ögon för värre saker än detta har jag upplevt. Bomber och hunger är värre även om Corona förstör många liv. Det ända jag kan göra är att vara tacksam för livet som är. Ett tak över huvudet och att alla håller sig friska. Allt annat löser sig på ett eller annat sätt. Jag har också mina dagar då jag blir påverkad. Men det räcker väl med alla nyheter och social medier som sprider negativitet. Jag vill att min plattform ska handla om ett annat syn på livet. Min syn. Även fast vi kanske undrar ibland vad är allt detta för mening så tror ju jag väldigt mycket på just att allt har en mening som sker.

Ta hand om varandra och unna dig saker att göra. Ta promenader, spring. Kyss din älskade och ge dig själv extra mycket kärlek. Tänk så stark du är som fixar alla livets utmaningar.

Kram och en glad påsk till dig.

Idag firar vi med Fredriks syster och familj som bort ett stenkast ifrån oss. Jag ska iväg och handla lite blommor som jag tänket plantera ute.

Puss och ta hand om dig

Love by Jana

Gillar

Kommentarer

Johannagrahn
Johannagrahn,
Så fin syn på allt ❤️❤️ glad påsk till dig
nouw.com/johannagrahn
Helen Petersson
,
Gärna liteträdgårdsinspo, kram