Framstegen

Godmorgon världen

Ni måste titta in i nya lokalerna hos Norrgavel. De ligger i Rådhuset. MAGIKT!!

Hade så svårt att somna igår av allt förväntan. Det tog lång stund innan jag kunde släppa alla tankar på renoveringen. Fick sms igår kväll som var super roligt vilket gör att vi förmodligen kan flytta vatten dit vi vill utan problem.

Ja men det är så många detaljer i denna process så nu håller vi alla tummar att godkännandet går igenom så vi kan få de kök vi vill.

Måste säga att jag är så otroligt imponerad över hela arbetsgruppen. Alla jobbar så fint ihop, känner till varandra och har goda referenser. Det går dessutom undan ordentligt så jäkla mycket har hänt sen torsdags när de började.

Bara detta liksom?! Tre stora rum är bredspacklade på 1dag. Däremot trodde mina älskade följare att detta var målat. Nejdå det kommer sen och kulörerna är magiska;)

Ni förstår att den här lägenheten kommer bli magisk. Jag har även börjat kolla lite smått på inredning. Beställt ny soffa har jag gjort också. Behöver åka iväg och titta på matt prover. Vill inte bara beställa utan att få se och känna in.

Gardiner tror jag att jag bestämt mig för tyg, men ska kolla närmare så fort kulörerna börjar komma på väggen.

Vi funderar på sängar då vi också har huset.

Vi har haft våra Carpe Diem i 10år undrar om det inte var typ 20års garanti på dem. Maja fick en ny säng när vi flyttade in men hon skulle vilja ha en lite bredare då Morris sover med henne ibland. Så jag måste ta tag i detta med säng snarast då det ju tar tid att beställa.

Nackdelen med två boenden och man vill ha fint i båda. Så mycket nytt som behöver köpas.

Idag ska jag inte förbi förrän em om jag ens åker dit. Ska lämna på dagis. F kör alltid till skolan nu när han är hemma. Idag är han på vårt Arlanda kontor och jobbar. Jag ska tvätta och stryka. Jobba, och njuta av solen. Ikväll är det middag hos svägerskan. Imorgon och fredag är vi alla lediga. Mys, det ser ut att bli fint väder så många promenader blir det och en och annan härlig löprunda.

Önskar er en fin onsdag så hörs vi av snart här.

Love by Jana

Gillar

Kommentarer

OliwiaMichalak
OliwiaMichalak,
Så kul, hoppas allt går bra för er med renoveringen. Är så taggad på att se resultat ❤
nouw.com/oliwiamichalak
psykiskohalsablogg
psykiskohalsablogg,
Anna
,
Det är så otroligt roligt att få följa med i renoveringen, se allt växa fram! Så kul med uppdatering både här och på insta. Njut av sol och lite ledighet! Kraaam