FÖRELÄSARE 

Hej fina ni!

Herre Gud är såå sjukt pirrig och lycklig, glad allt på samma gång. 
Jag är ju så glad att få göra detta samtidigt sjukt rädd. Tänk att nu stå på scen och klä av sig inför alla. Ja, så är det. Verkligen blotta sin själ och bakgrund. Min turné jag gjorde var absolut inte så ingående i detta ämne vilket kändes mycket tryggare/lättare. Man lär sig att dölja bra. Men nu ska det grävas Fram. 

Något som jag i så många år skämdes över. Men så är det inte. Det är aldrig ett barns fel. Jag har använt de tragiska minnena till ett underbart liv jag byggt upp tillsammans med min älskade familj. Hade aldrig klarat det utan kärleken jag får varje dag. 

Det blev något väldigt bra utav detta. Framförallt är jag en ödmjuk person. Någon som aldrig ser ner på andra, tar aldrig något för givet och uppskattar varje dag som en möjlighet att leva. Jag styr mitt liv, jag låter inte livet styra mig. 

https://www.athenas.se/foerelaesare/arijana-heinrici

Jag hoppas att med min historia och föreläsningar om att vända motgång till framgång kan inspirera många. 

Tack till min älskade familj som gjorde livet möjligt att fortsätta leva. Till min mamma som lärde oss att man aldrig ger upp och att allt är möjligt. Som räddade oss och aldrig gav upp hoppet, vilket i ett helvete inte alltid är enkelt. Världens starkaste kvinna och min största förebild. Vi kvinnor är magiska!
Det är även män! Alla är inte skit, långt inifrån! 

Min inspiration och motivation. Min mentor, bästa vän och livs kärlek. Som varje dag tror på mig och som fått mig att våga göra sånt jag bara drömt om. Men framförallt som är världens finaste far till våran prinsessa. Som får mitt hjärta att hoppa volter när jag ser dem två tillsammans och som alltid behandlar oss med respekt och som prinsessor. Älskar dig min kärlek❤️

Tack för allt stöd till er älskade läsare. 

Kram 
Love by Jana

Gillar

Kommentarer