Flytt tankar

Jag älskar omelett skulle kunna äta jämt. Dessutom går det att verkligen variera sig. Idag blev det lite skinka. Vispade ihop tre ägg. Krydda. Häll i stekpannan och lägg sedan på spenat samt feta ost. MUMS.

Och till det gick jag ut och plockade några tomater från våran rabatt. Kan ej bli bättre.

Igår hade jag och Fredrik ett möte tillsammans på stan. Vi var lite tidiga så passade på att ta en fika på världens mysigaste kafé i Stan. Café Lejon.

Just dessa tillfällen kan man sakna stan ibland. Att bara gå ut utan ett projekt med bil och allt som hör till.

Vi har nog alltid varit mer stads människor än landet men så är detta också ett helt annat liv och lugn. Att få åka hem som faktiskt inte tar mer än 15min från dörr till dörr. Hamna i lugnet. Hundarna kan springa fritt på tomten och vi får på något sett en helt annan frihet och distans till allt surr.

Ja detta är magiskt. Vårt hem är magiskt men så finns det ändå en känsla som stör. Den kan jag berätta mer om vid senare tillfälle tänker jag.

Men jag ska vara ärlig mot er vi kommer INTE bo här 4 ever nej. Maja har helt ändrats i den ståndpunkten också men detta hänger helt ihop med det jag kan berätta för er sen. Åter igen, vi alla älskar vårt fina hus. Vi kommer bo här ett tag framöver och har inga som helst planer på att flytta den närmsta tiden.


Våran mäklare brukar ha försäljningspapperna redo för oss. Hahah å andra sidan så brukar han också finna dom perfekta objekten. Just detta fick jag tips om från följare vilket jag är otroligt glad över då de inte växer sådana hus på träd. Galet men ett år har gått och vi är ju som sagt ännu kvar här.

Det ni ser på instagram och här är svårt att visa upp på bild el filmsnutt. Att uppleva huset på riktigt är något helt annat. Ren och skär magi. Nu skall vi fortsätta njuta av det och livet här tills något annat faller oss i smaken. Spännande och läskigt på samma gång.

Vi är inte dem som är rädda för verken spänning eller utmaningar.


Vi har gjort en renovering som har tagit alla våra krafter. Jag tror att en stor del kommer bli bättre med tiden men jag återkommer om det.

Till våran mäklare Mattias på ROI

Bara att söka bostad nu,,,

Skämt åt sido. Jag älskar inspiration jag får av ESNY och bostäderna är bara helt maaagiska. Så jag samlade ihop lite bilder på inspiration hur en framtida bostad skulle kunna se ut.

Ja vi är tillbaka i lgh.Ja ett måste är definitivt stuckaturer, kakelugnar. Vackra golv. Höga fönster.

Kakelugnar är det vackraste jag vet. Förstår ni att vi har det i vårt hus.

Hur snygga var inte dessa badrum? Herre jösses men jag ÄLSKAR våra badrum idag. Kan definitivt göra om dem vilken dag som helst. Dock om man gör om något så gör man väl nytt?

Kök, det var någon som frågade mig om jag fick göra om ett kök vad jag skulle välja för färg. Jag skulle nog satsa på något ljusare idag. Om jag gjorde om. Mörka kök är så jädrans snyggt men om det skall hålla alltid så är det ett ljust kök jag skulle satsa på. Beige, ljus grått, gregie även hel vitt är ju så klart super snyggt.

Så detta var lite inspo om hur en bostad kan få se ut. Nu är det inte så att färgvalen är korrekt mm men Sekelskifte är ett måste, alltid. Vi trivs väldigt bra i stilen vi har idag. Det känns varmt och ombonat.

Önskar er världens finaste kväll. Nu ska familjen mysa i soffan och njuta av vårt fina hem. Så nöjd med städfirman vi har valt att anlita. Känns så otroligt skönt att slippa lägga massa tid på städning istället umgås, lägga tid på blogg mm.

Puss

Love by Jana

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229