Fira i helgen

Ett sista inlägg sen är det helg.

Igår var det Mood live och vilket fint engagemang. Ni är verkligen så härliga och snälla mot mig. Tusen tack. Redan nu har vi spikat nästa och det blir 10/6. Jag har fått en hel del frågor om produkterna jag använt så jag ska fixa ett inlägg med dessa i nästa vecka.

Nästa avsnitt blir Jana’s Mood ni får önska på mitt IG vad ni vill se.

Vi ska strax ner och ta en fördrink med vänner innan det blir en middag och fira lite på Domtrappkällaren. Maja har sina bästisar på middag. Våran stora tjej fattar fortfarande inte att vi inte behöver en barnvakt längre. Både sorgligt och skönt på samma sätt. Hon växer så fort(;

Imorgon ska vi fira min bonus svärfar. Dom har äntligen fått sina sprutor. Herre gud så länge sedan vi umgicks med dom. Saknar alla så mkt💜

Fattar inte vart denna dag tog vägen. Skulle vara rätt lugn.
Som vanligt städar jag på morgon och gör fint. Idag tvättade jag alla sängkläder och bytte till nya. Tvättar i vanliga fall på torsdagar inför helgen men det har varit mkt nu. Älskar våran tvättstuga. Finns alltid tider och går så jäkla fort. Ska nog aldrig ha tvättmaskin i lgh igen.

Slängde in tvätten, drog iväg på en löprunda 8km idag. God sakta framåt. Löpning är det bästa jag vet!!

Hem duscha, spela in kampanj. Iväg till tandläkaren. Hem lunch med kärleken. Jobbar fram tills nu och skickat in de sista för godkännande av kampanjer. Sitter nu här med bloggen ett glas rött och funderar på vad jag ska ha på mig ikväll. Puss och ha en underbar helg.

Love by Jana

Gillar