Ett sent inlägg

Hej kära vänner!!

Veckan på Cypern försvinn väldigt snabbt. Men så är det väl när man har kul. Har nog aldrig varit på en resa med så mycket människor och den gemenskap man får här på Cypern. Alla lika alla olika. Härlig fin vecka med träning, återhämtning sol och för vissa bad.

”Har jag sagt att jag är badkruka?”

Hur som helst. Wow, kroppen är verkligen mör. Alltså ingen kör väl tre pass om dagen hemma? Ah, iaf inte jag. Jag hoppar det. Alla år innan var jag med på varje pass. Valde dock i år att hoppa över de jag INTE tyckte om och istället låg i en solstol. Tillät mig själv att bara vila. Jag märker att min hjärna behövde det.

Sen, höjdpunkten på resan. Ja, det måste vara IDDE. Gunnars söta dotter. Vi blev bundis på riktigt. Gullungen❤️

Tjatet om en tuff lång jobbig höst hade satt sig ordentligt på mig. Och även fast jag kände mig väldigt mycket piggare redan innan vi åkte så tar psyket stryk. Det gjorde iaf mitt. Jag älskar många bollar i luften samtidigt. Men ibland, ibland blir det för mycket även för mig.

Jag låg och tänkte en del på framtiden. Vad jag vill och inte vill. Jag och min kärlek pratar alltid mycket. Om allt. Vi har tagit ett ordentligt kliv tillbaka. Passa på att vara lediga. Känner att denna sommar ska gå åt att pyssla i trädgården får den att blomstra precis som de invändiga huset. Njuta massor och inte stressa över något. Sen när hösten drar igång är vi sugna på nya idéer.

Ja, men vi är så båda två. Vi älskar ”att det händer” nya saker & nya idéer. Att livet liksom rör på sig. För mig är utmaningar och att växa viktigt. Att känna lycka över det jag/vi gör djup tacksamhet och lycka när jag kliver upp på morgonen det är livet för mig.

Jag är oerhört tacksam över den frihet vi faktiskt har i vårt liv. Ska verkligen se till att tänka mer på det. Man är inte mer än människa. Lätt att fastna i saker som är lite jobbigt och glömma de stora, de fina i livet. Att vara frisk, omringa sig själv med fina människor. Att älska sitt liv, jobb. Smått & stort. Det är inte prylar som har ett värde det är hur värdefullt du lever ditt liv.

Att få spendera livet med människor som ger dig glädje, kärlek och sprider härlig energi. Det är värdet i ett förhållande. Oavsett om det är din partner eller en fin vän.

Vi ångrar nu att vi inte tog med Maja på denna resa. Tror hon hade gillat den lika mycket som vi. Saknar ibland tiden då hon var liten men samtidigt så är det så mysigt att hon är stor tjej nu. Våran sessa kommer hon alltid att vara. Klok och fin rakt igenom. Nästa gg vill vi att hon är med oss på en sånhär resa. Saknar henne så oerhört mycket nu. Och vovvarna så klart. Alla våra älsklingar. Vet dock att dom har haft det så bra. Med mormor, mostrar och deras respektive. Riktigt mysigt har Maja tyckt.

En fin bränna, boostat med massa energi och längtar till allt livet har att erbjuda☀️

Vi tog det extremt lugnt på Valborg. Jag har aldrig varit i behov av att dricka massor för att ha roligt. Älskar att det finns goda alkoholfria val idag. Jag och kärleken tog en lunch på Plock efter min långa löprunda. Maja och mostrarna var i Sthlm på shopping. Sen kom gänget hem på middag. Super mys super soft.

Kram på er och hoppas att ni alla mår fint. Ser att ni också njutit av fint väder och gottat er med sol. Härligt att se.

❤️

Love by Jana
  • Nära Unnamed Road, Uppsala

Gillar