En vecka sen sist

gokväll från sängen. Fredrik kollar på fotboll och jag har vänt på dygnet under påsken så jag tänker att några rader passar fint.

Första arbetsdagen efter påsken där den mest innehöll soliga promenader och uteliv. En hel del kaffe och fika och nått glas champagne. Mys deluxe men idag var det bara att ge sig in i jobbet och dagen spenderades i Sthlm. Det kommer bli så himla fint.

Inredning är verkligen inget jag tar som uppdrag längre men detta gör jag med min fina grymma vän Sima på Bybinett samt att Nordic Smiles är en samarbetspartner därav tackade jag ja till uppdraget. Varje dag får jag frågor och jag förstod att det skulle komma idag när jag la ut detta.Jag är så klart super hedrad men allt jag sysslar med måste jag prioritera och helt ärligt så finns det ingen tid över till att hjälpa andra med inredning också. Jag får inspirera er med mina egan projekt. Med tips via mina kanaler där ni kan ändra och göra jobbet själva. T.o.m helt gratis. Det händer ju en hel del hemma och förhoppningen är ju som ni vet ett sommarhus samt en till lgh. Vad min youtube kanal ska gå till. Att följa hela processen från A till Ö.

Vi pratar om att om några år bo halvårsvisa utomlands. Har många drömmar och stora mål om framtiden. Att sätta upp mål och jobba på att uppnå dem gör livet roligare. Det är viktigt att drömma sig bort och underbart att dela glädjen med sin lilla familj när man når de man satt upp som mål.


Morgon ljuset i våran lgh är helt magisk.

Nu ska jag krama kudden imorgon är det besök hos en specialist för min mage. Det ända som för tillfället är extremt jobbigt och inte blir bättre. Trots en op i julas och alla piller jag får knapra på. Nu hoppas jag på att slippa denna ständiga smärta är less och vill få ett slut på skiten. Ursäkta men är verkligen sjukt less.

Natti mina vänner hörs imorgon

Love by Jana

Gillar

Kommentarer

interiordrommar
interiordrommar,

så fint du har det!! 😊

nouw.com/interiordrommar
Marija
,

Kämpa på med magen! Hoppas det blir bättre snart 🤞🏻❤️

Isabella
,

mitt tips <3


https://invite.bestsecret.se/VZS-8D3-K3M?c=se&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration

Jill,

Varför ska du välja eteriska oljor?
Eteriska oljor är en del av aroma terapi.

Man använde sig utav växtbaserade produkter långt innan läkemedelsindustrin började tillverka konstgjord medicin, medans vi i själva verket alltid har haft medicin utanför ytterdörren.

Problem med ångest? Problem med sömnproblem? Problem med tråkig hy?
Trött på produkter som förstör våran miljö? Du kan även använda eteriska oljor i matlagning samt bakning.

Eteriska oljor för barn samt djur finns.

Jag hjälper dig att finna det du behöver 😊

Välkommen att se vad eteriska oljor kan göra för dig.

https://nouw.com/zheeva/varfor-eteriska-oljor---aroma-terapi-37812712

nouw.com/zheeva/varfor-eteriska-oljor---ar