En glad nyhet

Gokväll vännen

Tyvärr fick vi inte in båda skåpen jag köpte i min bil. Trodde det men naj. Var rädd att vi skulle skrapa bilen så vi lämnade ena skåpet kvar i Ladan hos svägerskan.


Men jag fick med mig ett, visar er imorgon. Köpte båda för 400kr det kallar jag fynd.

Men nu till en riktigt glad NYHET!!

Oj vilken chock det var när besiktningsmannen sa att badrummet hade fått nerslag. Skönt för nu fick alla inblandade se på besiktningen och det låtet som det finns förklaring till allt. Det som händer nu att VVS kommer och ska åtgärda deras anmälningar på torsdag. Det tar bara nån timme. Hur skönt. Vill ju helt ärligt inte ha dem här!

Men för att vi ska ha rena papper och sova gott om natten så skall det vi köpt vara felfritt.

Nu skall alltså de stora badrummet inte rivas troligtvis utan de kunde visa upp hur de har gjort. Ge oss och besiktningsmannen förklaringen till varför de gjort på vissa sätt så att vi i våran tur inte har något att oroa oss över.

Förstår ni vad jag kände lättnad imorse när Marcus hade ringt och berättat för mig hur allt går till nu. Tacksam över att han sköter detta proffsigt enligt mig. Inte alla i detta projekt som har gjort så om man säger så! Marcus är från Inspira Bygg & El AB. Duktig och lojal kille.

Vilket väder det har varit idag. Så ruggigt och grått men ändå gillar jag hösten.

Nu mys under en filt med kopp te.

Kramisar

Love by Jana

Gillar

Kommentarer

JennyAnn
JennyAnn,
Gud så skönt!!! 🤗nouw.com/jennyann
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Nya inlägg