En elegant & kvinnlig väska

Inlägg innehåller Annons länk

Morgon min vän💜

Ligger fortfarande kvar i sängen. Öppet fönster fåglarna kvittrar. Kärleken åkte i fredags kväll, han hann med och fira våran Emma, Majas kusin och även gudbarn till min man. Så mysigt och så glad att de fick fint väder. Vi har knappt varit hemma. Ute hela tiden.

Jag och Maja har börjat springa ihop också vilket gör mitt hjärta lycklig. Springa är min stora passion tänk att få med henne att gilla det oxå. Samt en härlig grej att göra ihop. Tog sedan frukost ute och njöt av fint väder.

Firade Emma även lördag hemma hos svägerskan, sen hem och mötte upp Donna och hennes man på en kvälls promenad och glass.

Jag har fått frågor om min fina blåa väska. Och eftersom ni är mina favoriter så frågade jag om en rabatt kod till er. Klick
Om ni använder min kod ARIJANA15 kommer ni få 15% på väskan. Finns i tre färger helt ljuvlig. Tillverkas i Italien med kärlek. Tycker att väskorna är kvinnliga och eleganta utan att kosta en förmögenhet.

Idag är vi inbjudna till plock för att fira in att de ska ha öppet även på söndagar nu. Donna hennes man jag och min fina vän Anna ska gå. Blir dj utomhus och en liten samling människor. Sen ska vi träffats ute och äta middag i parken. En fin avslutning på en underbar vecka.

Kramar J

Love by Jana

Gillar

Kommentarer

Ingajohansson
Ingajohansson,

Fina blommor 🌺

nouw.com/ingajohansson
LindaLinnros
LindaLinnros,

vilken fin väska 😃

nouw.com/lindalinnros