En bit på vägen

Hej kompisar

Ligger just nu i sängen med en fuktmask och försöker sammanställa dagen men behöver ta en paus känner jag.

Lgh kommer bli magisk och jag är så himla glad över de fantastiska människor jag har i mitt team. Blir alldeles varm i hjärtat.

Idag hade vi första riktiga mötet på plats med alla och min hjärna håller på sprängs men snart så ska det nog ljusna upp lite. Haha

Har ju fått som börja om med kök och badrum från att det var klart. Tror dock allt har en mening och jag älskar att jobba med lokala företag samt Ekebybruk som vi faktiskt använt oss av förr. Detta ska bli så sjukt spännande.

Det är mycket som ska klaffa nu så vi tar denna vecka till att planera och strukturera upp allt. På måndag börjar rivningen och det har vi ett företag till som gör all rivning. Bästa Jerry på gamla Uppsala snickeri som håller i alla trådar. Evigt tacksam. Jag var väldigt orolig över rivningen då detta är gammalt hus och ingen hiss. Men himla smart med en stor firma som jobbar med detta. Kör ngn slags ”dammsugare” från vägen när allt är rivit och tar bort på en gg. Ah hur smart??!!

Bästa målarna börjar i delen med rummen som ligger i fil. Där är inte det inte så mycket rivning. Massor att förbereda. Fattar att ni på bilder kan uppleva färgen fin men ut men det är riktigt slitet och jag vill ju ha andra kulörer. Kommer bli så jäkla snyggt!!

Medans de målar på så rivs det i de andra delar av lgh. Samt att vi ska få ett utlåtande om väggen i köket hur vi ska göra med den, för att sedan lämna till styrelsen. Besiktningen gick bra och vi kan iaf ta och riva den krävs bara några ritningar och ett godkännande av styrelsen.

Ja ja den biten lämnar jag till de kunniga och håller mig till mitt och att få ihop helheten så denna bostad blir så som jag tänker i mitt huvud.Det är ju så sjukt mycket att välja på hos Ekebybruk så jag får ju världens beslutsångest. Hjälp. Tur att Thomas är så jäkla grym och vi båda fastnade för denna kombo idag. Ja då ser ni min lucka och troligtvis bänkskiva.

Imorgon ska jag träffa Robin som fixade våra golv i huset från Golvfinish. De var såååå jäkla grymma här så jag vill även använda dem i lgh. Vi ska lägga nya golv i kök och matplats slipa de andra. Tyvärr finns inte fiskbensgolv här och de är fula golv i köket därför kör vi enhetligt och lägger nya. Då jag älskar vårt vardagsrum i huset kör vi nog på samma dock blir det en annan behandling då jag vill att dem matchar köksluckorna.

Vi ska lägga stengolv i hallen. Snälla hur fint är inte detta??

Kom fram till att vi planerar badrummet när man har rivit de befintliga för att därefter titta på olika möjligheter. Så lite kort uppdatering om min dag. Himla glad att ni är så många engagerade. Värmer mitt hjärta och gör att jag tycker detta blir extra kul. Puss

Love by Jana

Gillar

Kommentarer

Nathaliejacqueline
Johannagrahn
Johannagrahn,
Åh gud vilket fint stengolv 😍😍😍
nouw.com/johannagrahn
Johannajuliah
Johannajuliah,
Wow så snyggt! 😍
nouw.com/johannajuliah
bykima
bykima,
Älskar!!!!
nouw.com/bykima
SofiaRebecca
SofiaRebecca,
wow så snyggt!! kommer bli magiskt!
nouw.com/sofiarebecca
Frankis
Frankis,
WOW! Superfint.
nouw.com/frankis