Det gick fort

Helgen har gått så fort

Vill bara stanna upp tiden en liten stund. Älskar denna helg så mycket mys och kärlek.

Fredag var vi helt själva som i vanlig ordning. Fredagar är heliga för oss. Köpte hem massa gott. Vi åt skaldjur till middag.

Jag har valt bort socker så jag vill inte ens ta det till helgen. Väljer ett glas champagne de sockret får räcka. Med tanken på hur jag mår just nu så vågar jag inte med mer än så. Njuter gärna av ett glas. Vill inte påverka min kropp negativt. Och som ni redan vet är jag ingen förespråkare till socker alls. Inte ens tidigare men visst slank det ner ngt till helgen.

Jag äter hellre bär och en ruta mörk choklad. Maja fick så klart köpa lite godis. Vi förbjudet inte till helg. Hon får ta egna beslut om hon i framtiden vill skippa men hon är barn nu och man kan inte förbjuda helggodis. Dock tycker jag inte det är fel att prata om intaget. Om faran med socker och hur vi påverkas negativt. När hon blir vuxen kan hon ta egna beslut om hur mkt eller liten hon vill ha.

Igår hade vi svärmor och bonus svärfar på middag. Jag och F åkte in för att handla lite och älsklingen köpte även lite nya kläder. Vi tog en kaffe med syster och pratade om hennes nya jobb hon har fått. Så stolt syster. Kommer bli världens bästa butikschef. Trademax öppnar i Uppsala och min lilla syster ska driva butiken.

Började kvällen med lite tapas. Och skålade i champagne. Jag lagade min lax, med delikatesspotatis, brysselkål. Blev väldigt uppskattat av alla. Maja älskar min lax och mamma blir så klart väldigt glad.

Idag kommer mina systrar med respektive och mina små älsklingar. Bebysmys bäst som finns❣️

Love by Jana

Gillar

Kommentarer