DET GÅR FORT

Hej men vän!

Dagarna går så otroligt snabbt. Är det redan fredag liksom?

I onsdags var det föreläsning i Nyköping vilket blev riktig succé. Det är så härligt när människor bjuder på sig själva.

Tänk så mycket utbyte vi kan få av varandra bara vi vågar fråga. Ta kontakt och "utnyttja" varandras kompetenser. Livet är kort. Det är skört och det händer otroligt mycket tråkigheter runt oss varje dag. Fokusera på de positiva. På det du mår bäst av och gör allt det där du älskar. Ena behöver inte utesluta de andra. Lev fullt ut. Du har ett liv och det är bara ditt. Får ofta frågor om hur och varför jag håller på med så många olika saker. Ja, svaret är just för att jag vill göra allt jag älskar. Varför behöver jag välja att jobba som bara inredare? Att ha ett företag?

Vi är tyvärr lite fega och istället för att våga lite mer så ifrågasätter vi någon som tar för sig. Våga misslyckas, våga göra fel det är där och då vi lär oss.

Mina hjärtan är hemma idag själv skall jag iväg på lite jobb. Först inredning sedan sociala medier ja för det är ju också mitt jobb. Ikväll ska Maja sova över hos kompis här på gården. Gullisar. Jag vill ha en hemma kväll med min kärlek. Orkar inte med liv och brus idag. Bars massa mys god mat och kärlek. Fint så. Imorgon är vi ett lite större gäng här hemma hos oss. Ska bli så kul har försökt få till det länge.

Njut av fredag och helg nu mina raringar. Ni är bäst kom ihåg det.

Vill ni komma och lyssna på oss finns chansen i Linköping nu på torsdag. Kika här

Love by Jana

Gillar

Kommentarer