Dagens planer

Kom ihåg att du måste snitta dina blommor och helst varje dag med nytt vatten för att de ska överleva och hålla sig fina. Gör jag det kan jag ha dem över en vecka.

Nu har jag helt glömt av mina blommor och fick slänga allt redan igår. Och använd kallt vatten inget annat. Har testat mig genom åren. Det är sån skillnad. Ställ ut dem över natten om du kan. Dock inte när det är minusgrader.

Maja börjar sent så hon sover fortfarande. Ska väcka henne med frukost sen ta en promenad. Har även tvättstugan idag. Vi har ju ingen maskin i lgh. Jag valde bort det. Vill inte ha tvätt överallt. Det finns alltid tider och är rent och fräscht annars hade det inte gått. Hahah jag är känslig, känsligare än ni tror.

Igår gick min dammsugare sönder får se om jag hinner fixa ny idag. Eller om detta bara är nyttig för mig. Vila en dag från att dammsuga;)


Ok, nästa vecka får jag ta tag i våra fönster. Hade ju tänkt ta fönsterputs men är med i en kampanj så ska testa produkterna själv och visa er resultat. Packade upp igår och är så taggad.

Nu måste jag fixa med frukost. Har idag två kampanjer att fota och skapa content till. Ikväll som sagt live. Imorgon ska jag fota lite i Norby husen som jag tillsammans med Ekebybruk tagit fram koncept med. Kom ihåg att nyproduktion inte behöva vara tråkigt. Jag valde bort vitt i dem dessutom och vill visa att det inte alltid behöver vara så. Dem finns här

Ha nu en grym onsdag. Fan vad glad jag är över att känna lusten av att skriva här. Wow älskar detta. Men ibland är det skönt med paus för att få lusten tillbaka.

Kramar

Love by Jana

Gillar

Kommentarer