Dagen

Just nu är vi alla i vårt stora vardagsrum. Herre Gud. 80kvm att göra rätt med. Precis mätt för en bänk jag vill platsbygga.

Då har jag kortat den en aning ändå blev den 7.10L Ni förstår jäklar om vi kan få till min idé!

Douglas sover som vanligt i min famn. Morris vaktar vid dörren. Älsklingarna ligger i soffan. Längtar efter en gigantisk soffa vi alla fem kan krypa upp i på kvällarna.

En sån mysig och kreativ dag idag. Jag gick upp 06 med hundarna. De får mat och sen går vi ut. Jag sätter på kaffet, sen busar dem och jag får vara ifred en stund. Tar mina vitaminer. Fixar frukost till Maja & förbereder för våran Smoothie.

När F kör Maja till skolan passar jag på att bädda och torka av toaletterna, plocka bort frukosten. Byter om och drar ut på morgon löpning.

Älsklingen jobbade hemifrån idag, så medans jag var ute och sprang tränade han sitt pass hemma.

Jag äter oftast vid 10 igen. Förberedde kokt ägg till oss innan jag gav mig ut.

Älskar kastrullen från ByOn Design!

Sen kom våra morgon gäster. Vi hade möte, samtidigt passade vi på tog en kaffe och fika. Jag som skulle vara sockerfri, men kände för en belöning för bra löpning;)

Dom här två. Mysiga promenader mellan jobb med dem. Och det är så himla härligt att ha sällis av min kära. Sen har de mest myst, busat och sovit. Alltså dom kan aldrig sova utan varandra på dagarna. Helt otroligt hur tajta dom är. Och som vi är kära i dessa små liv. De förgyller våra dagar ännu mer. När Maja kommer hem från skolan gråter dom av lycka.

Jag sa att jag bjussar på lunch. Så det blev gårdagens falafel Fredrik lagade. Hahaha men jag skar grönsaker, värmde upp och serverade.

Fick undan alla Mail. Och hann även svara alla er som skriver. Gulle ni gör mig så glad.

Ordnat med kampanjer och känt mig enormt tacksam över att vara egen. Just idag sa vi det. Att bara bestämma oss. Idag jobbar vi hemma båda två. Det är lyx vi har jobbat för. Stolt över oss.

Liten messade att hon åker buss hem😭❤️Så stor. Mamma och pappa hämtar helst.

Ikväll åt vi Thai mat, så jäkla gott. Och igen vi är extremt bortskämda med älskling som gillar att stå i köket och skapar magi. Puss på er Och en trevlig kväll😘

Så trött, tror jag smyger upp här strax😍

Love by Jana
  • Nära Unnamed Road, Uppsala

Gillar

Kommentarer

Maria
Maria,
Det gör mig varm i hjärtat att läsa hur gott ni har det och hur lycklig du är i det nya huset och med nya familjemedlemmar! Det är dig väl förunnat! Kram från en instagramföljare!
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Nya inlägg