Coronan slog hårt mot våra bolag

Godmorgon Sverige

Hoppas ni har sovit gott. För mig går det bättre. I natt vaknade jag faktiskt endast en gång det är otroligt skönt. Ser ljuset i tunneln.

Imorse åkte Fredrik till Arlanda en del möten om våra andra bolag samt träffa våran driftansvarig på ett av bolagen vi har just på Arlanda. Världen börjar dra igång och det påverkas vi av så klart. Coronan slog hårt mot de bolag vi driver inom flygindustrin men vi överlevde.
Vi fick helt enkelt ta av de goda åren. Så idag ska jag klara mig själv ett par timmar men det funkar nu. Jag kan inte utföra några sysslor men gå korta promenader i lgh, försöker hitta bra filmer och serier. Jobbar lite när jag orkar. Sover osv.

Blir så avis på människor som är ute och går, springer och njuter av de magiska höstvädret men snart snart är vi där. Har faktiskt en plan att vi ska ut och ta en kort promenad till Saluhallen på fredag. Ta en lunch och köpa med oss hem fredagsmyset från deras nya butik. Våra fina vänner Anna och Johan ska komma på en middag.

Imorgon skulle jag och min kärlek egentligen åkt till Köpenhamn. Jobb för mig men även fritid skulle vi få. Så ledsen över att jag missar detta. Min samarbetspartner Getama bjöd in till denna resa och jag hade så sett framemot denna och design veckan i Köpenhamn. Jag trodde att min op skulle satts tidigare och att jag skulle ha hunnit återhämta mig men så är ju verkligen inte fallet. Få helt enkelt senare läggas. Fick boka av en till resa med Carpediem där mitt ambassadörsskap skulle inledas i samband med en härlig resa men denna går ju inte heller att genomför till 110% så även den ställs in.

Det är trots allt hälsan och välmåendet som går före. Man får tänka om och tänka nytt. Resten kommer när kraften är åter tillbaka.

Nu kommer Donna strax över med Sallad till oss och ska hjälpa mig med mitt hår. Spelar in ett roligt samarbete till er. Massa kramar J

Love by Jana

Gillar

Kommentarer