Bestämt kulörer

Trots vädret idag blev det en himla bra dag.

Jag har suttit med lgh hela dagen. På golvet i vardagsrummet med tända ljus. En älskling på övervåningen och regn som smattrar mot fönstret.

Det slog mig, hur lyckligt lottad jag är. Att få göra detta som jag älskar så mycket och dessutom göra det för oss.

Denna vecka är en kort vecka. Imorgon ska jag till Ekebybruk och kolla in vilka material vi ska använda oss av i badrum och kök. Jag ska även kolla golv till hallen. Ah, detta är så himla spännande.

Kulörerna jag har valt är ngt vi inte tidigare haft. Vårt sovrum är riktigt stort så jag vill ha en lyxigt mörk kulör den heter dessutom Elegant. Kommer bli ett otroligt vackert sovrum.

Matsal och kök en diskret och elegant kulör med gulton.

Majas rum som även ska få en magisk platsbyggd hylla med både öppna hyllor, skrivbord och garderob kommer bli en kalkaktig grågul ton.

I hallen kommer vi ha en ljuvlig mintton, där jag även ser min ö klädd i marmor ;)

Vardagsrummet oj oj oj detta rum som jag kommer inreda i ren och skär harmoni en härlig blandning av vintage, design och utvalt budget. Den kommer ha en kulör softskin

Längtar så efter att få visa er allt och förvandla mina idéer till verklighet.

Nu ska våran kille hämtas hem🐶

Fredrik hämta Maja varje dag nu när han är hemma. Mysigt att samlas upp. Stänga ner jobb och njuta av em/kväll tillsammans.

Ikväll ska jag laga lax i ugn tillsammans med potatis och sparris. Mums

Love by Jana

Gillar

Kommentarer

Johannagrahn
Johannagrahn,
Färgen i sovrummet lät så spännande, måste kolla upp den 😍👏🏼
nouw.com/johannagrahn
PetraElisabeth
PetraElisabeth,
Åh vad härligt det låter! Vill också ha en lägenhet som jag kan inreda precis som jag vill och göra till mitt hem! Själv kommer jag spendera all min tid på sjukhuset med coronapandemin och allt sånt. Har nästan ingen tid över till något annat. Men det är härligt att kunna läsa om sånt här och att livet fortsätter som vanligt trotts allt som pågår just nu. Hoppas du får en bra vecka 😃 // Petra Elisabeth
nouw.com/petraelisabeth
Natalie,
Så fin klänning <3
mobilbazaren.se/
OliwiaMichalak
OliwiaMichalak,
Så spännande 😍
nouw.com/oliwiamichalak