Besök i huset

Hej darlings. Precis lagt mig på dagbädden och väntar en sen middag. Vi har idag besökt huset och herre gud så underbart vackert det är. Gräset hade tagit sig och jag/vi kan inte annat än längta tills flytten. Nu nu kliar det i mina fingrar.

Ska träffa en tjej och gå igenom all färgsättning för väggar. En röd tråd och jag vill nu så gärna satsa på mer färg iaf sovrummen. Golven ska slipas, i vardagsrummet ska de sättas in nya och den upphöjda delen sänkas om ni såg på min storie förstår ni vilken. Det blir mer rymd och luft så.

All panel skall bort dock osäker på tak i vardagsrum faktiskt lite läckert. Men så rädd för att tröttna. Ah återstår att se.

Imorgon är det ny reklam inspelning hela dagen sen fortsätta packa och rensa i våra grejer. Oj så skönt det är ändå. Allt man inte använder. Så mycket kläder. Skickar till mina fina kusiner som blir överlyckliga av paket. En annan värld i ett annat land vi inte riktigt kan sätta oss in i. Gör mig lycklig när jag kan göra ngt för dem.


Har även varit hos svärfar och flickvännen Siw som ska låna ut sin lgh i stan till oss. Vilken tur vi har att vi slipper allt bök. Och kan bo själva dessa veckor och inte på hotell eller störa andra i sin vardag. 

Pöss och ta hand om varandra❤️

Love by Jana
  • Nära Kungsängen, Uppsala

Gillar

Kommentarer