Badrum 

Ni har tjatat om badrummet haha så här kommer lite bilder och produkter


Vi har för första gg ett badrum. Från att ha ett i var.

Men vet ni, denna lgh är så mysig och vi saknar ingenting. Älskar allt med den och hur bra vi mår här. Vi har möjlighet att bygga en dusch till allt en gäst toa men vi får ta det sen om vi känner att vi måste ha det. Tanken var att covid-19 skulle ha lugnat sig och vi skulle varit utomlands när det byggs men nu ligger detta på isen lika så med utbyggnad av hallen för vi har nämligen möjlighet att få en hall till. Vi vill inte leva i ett bygge och det är ngt jag kan rekommendera alla undvika i den mån man kan undvika.

Jag ville ha ett varmt och ombonat badrum och så blev det, kaklet heter Norrvange på vägg 30x60 liggande och golv har vi 30x30 allt kommer från Ekebybruk i vårt badrum. Det enda lösningen vi har gjort är sidoskåpet med spegel. Där hade vi aaglas som löser med hyllor och spegel. Bästa Viktor byggde och allt är inne i vägg. Då badrummet är litet behövde vi maxa utrymmet. Kan man nyttja och bygga in så är det något jag förespråkar.


Menar detta spegelskåp bakom duschen.

Handfatet valde jag luckor i en beige ton vilket blev himla fint här inne. Stilren och utan några kanter. Lätt att städa. Ni är många som har frågat om blandarna och de är AXOR samma Dusch blandare .

Och vi kör även denna gång utan några dörrar i duschen bara mer att städa.

Jag är helt kär i detta spegelskåp som vi har byggt in i vägg. Med belysning och så mycket plats. Jag ni ser jag har en del produkter. Haha det är de andra skåpet Maja och Fredrik delar på. Det är super bra belysning som också går att styra och ändra på. Kallt varmt ljus. Skåpet KEUCO finns som nämnt ovan hos Ekebybruk där ni även hittar allt annat.

Och nej vi har inte tvättstuga i lgh utan vi har en jätte fin i föreningen. Nästan aldrig någon som tvättar så aldrig problem att få tid. Älskar det. Hade blivit galen av att ha tvätt i lgh.

Den fina tavlan kommer från Kunskaps tavlan med ett väldigt fint budskap, Hur du kollar dina bröst. Som varje kvinna bord lära sig.


Puss mina vänner

Love by Jana

Gillar

Kommentarer

bykima
bykima,

Alltså wow 😍😍😍😍😍

nouw.com/bykima
HandlaSmart
HandlaSmart,

Snyggt. Känns inspirerat av Italien

nouw.com/handlasmart
tildablanksvard
tildablanksvard,

Men alltså så fint ju!

nouw.com/tildablanksvard
Johannagrahn
Johannagrahn,

Finaste kaklet, så harmoniskt och varmt 🤎

nouw.com/johannagrahn
Vardagsarlighet
Vardagsarlighet,

Vilket otroligt fint badrum !!

nouw.com/vardagsarlighet
Sandra
,

Jättefint! Undrar märke och färgkod på kommoden?

Cathrine
,

Riktigt stiligt! Är det Bricmates Norevange på vägg och golv eller är det annan fabrikant (vilken)? Vill göra liknande.