Att känna

Godmorgon härliga lördag.

Sitter just nu i soffan, dricker min kopp kaffe och bara ser mig omkring. Är vi verkligen här?

Detta känns så otroligt overkligt. Vårt hem, det vi har skapat. Genom alla år vi jobbat hårt, slitit och kämpat för att vår familj ska ha det bra. Min älskade F. Som har jobbat flera månader i sträck, vissa dagar 24h om dygnet för att ge oss trygghet. Jo, att starta eget och ha egna bolag är inte alltid drömmen. Inte när du ska bygga upp dem. Då är det slitit, ja på många plan men har man ett mål och vet vart man ska så går det jag lovar.

Jag pratar ofta om att inte ge upp!

Så många nitat man åker på, vissa ger upp men det har aldrig varit vårt sätt att driva verken bolag eller oss som par. För herre gud vad påfrestande det har varit. Att knappt ses, jobba sena kvällar och gå upp tidiga mognar. Är man trött så går det ut över varandra. För inte är du trött och grinig framför kunder och andra människor du möter? Nej, du tar det över din partner oftast.

Jag är så oerhört glad över vårt psyke vi båda sitter på. Över den respekt vi har för varandra och våran lilla familj. Jag är så oerhört stolt över att vi alltid följer hjärtat och gör det som känns rätt för oss. Ibland har hjärtat svikt men då har man haft med manipulativa människor att göra. Sånna finns det gått om. Och jag har en önskan även till dessa. Att finna ro i hjärtat Och själen. Att lura och bedra andra människor ger sällan njutning i livet.

Att lägga huvudet på kudden och veta att man gjort något gott idag för någon annan och sig själv. Det är riktig njutning.

Under denna husrenovering åkte jag på en riktigt hård nit. Lögner, och svek. Visst har jag vridit och vänt på mig själv hur jag kunde vara så dum. Men det är inte jag som är dum. Sanning kommer alltid fram och då biter den riktigt hårt.

Nu vill jag njuta av vårt hem, de liv vi skapat för oss. Vara stolt över dem vi är och lära mig lita på människor igen. Jag blir alltid så djup i mina känslor men jag tycker det är viktigt. Viktigt att prata, viktigt att visa alla sina sidor. Jag vill inte att ni ska tro att livet här är fläckfritt för det är de inte hos någon. Låt dig inte luras av bloggarnas bilder, det finns ett liv bakom alla. Alla är mänskliga.


Igår hade jag både tandläkare och annat inbokat. Ja, tandläkare är njutning då din mun är din hälsa. Men tyvärr fick jag avboka tandläkaren då jag fortfarande hostar en hel del. Sen måste jag säga att jag har hittat en helt fantastisk tandläkare och så skönt att de finns i Uppsala!! Nordic dental 🦷
När tandläkare känns som ett spa, då är det bra. Och magisk personal, så härligt att komma dit. Kom i kontakt med dem via en vän vars bror äger kliniken. Men inte nog med att det är tandläkare gör han även botox och fillers så eftersom jag kämpar med huvudvärk samt biter ihop hårt med tänderna fick jag botox i käken för 1v sedan. Men jösses, jag vaknar utan spänningshuvudvärk vilket är drömmen. Och fått snyggare, mer markerade käkben efter. Två flugor i en smäll. Jag fixar inte bettskena därav detta val. Nu blev det långt om det oxå. Haha


Hur som helst, hade tid hos bästa Akademikleniken och att få träffa dom varma goa tjejerna är alltid en ren fröjd. Jag blir otroligt tajt med folk jag ofta besöker och det känns för mig så tryggt och känna dem som behandlar mig väl. Madde är min tjej som behandlar med botox & fillers på kliniken i Uppsala. Fanny som gör ansiktsbehandling, oj behöver träffa dig snart. Och fina Kate underbara människor. ❤️

Så igår tittade bästa Madde på resultatet och som hon säger själv flawless. Jag har minna härliga solstrålar när jag skrattar och hur hon behandlar mig utan att överdriva älskar jag. Snyggt men naturligt.

Sen var det frissan. Har gått hos Frans hår & stil säkert 3ÅR nu! Älskar! Alltid lika snygg när jag lämnar salongen. Får lägga upp lite bilder sen, blev varmare i håret denna gg.

Efter det hem och möttes av att Elektrikern var den som var kvar hos oss. Bästa Marcus hjälpt till att koppla in lampor och fixa med de sista. Lite kvar i lilla wc men vi valde att skicka hem honom och ta det efter nyår. Att hänga lite lamor där kan vänta. De jobb han har gjort är helt jäkla fantastiskt. Dra om all el i en 100år gammal villa. Dra in 34 högtalare i taket utan att behöva sänka så vi tappar höjden. Ah, proffs.

Vi hjälptes åt att städa undan, bjöd på pizza kväll. Maja hade kompisar över som stannade på mat oxå. När Marcus åkte hem och jag hade piffat klart kunde vi äntligen slå oss ner i Whisky rummet. Det blev så otroligt jäkla bra. Så varmt och ombonat. Jag tror att många kommer vilja krypa in här. Ja, hundarna älskar de redan. Får bli lite fler bilder på de rum i dagsljus med riktiga kameran men för alla som har undrat över kulören så heter den Lergrå från Beckers.

Det skall upp gardiner som är sydda och skall monteras upp. Matta och vi vill platsbygga hylla. Hitta snygg tv bänk sen är detta rum klart. Som sagt kommer flera bilder.

Nu ska jag väcka älsklingar och göra en dunder frukost❤️

Maja ska iväg med kompisar. F ska fixa med all mat och jag fortsätta fixa hemma. Vi slår nog på musik Och tar en eller två lång prommisar oxå under dagen.

Puss på er.


Love by Jana
  • Nära Unnamed Road, Uppsala

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Nya inlägg